Campionate

UEFA taie în carne vie! Le suspendă pe Juventus, Real Madrid și Barcelona săptămâna viitoare! Singura întrebare: un an sau doi?

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 02 June 2021

Real Madrid, Barcelona și Juventus riscă enorm. Din cauza Super Ligii, UEFA intenționează să le excludă un an sau doi din Champions League. 

Florentino Pérez a ales rapid un alt antrenor la Real. A plecat Zinedine Zidane, pe 27 mai, a venit Carlo Ancelotti, numit oficial pe 1 iunie. Președintele blanco l-a readus pe italianul care a câștigat a 10-a Ligă a Campionilor madrilenă, dar e posibil ca el să mai aștepte întoarcerea în Champions. Real e în mare pericol, la fel ca Barcelona și Juventus, cele trei cluburi ce refuză și acum să renunțe oficial la proiectul Super Ligii Europei.

UEFA vrea să pedepsească „secesioniștii” de la Juventus, Real Madrid și Barcelona

UEFA plănuiește să ia o decizie săptămâna viitoare în acest dosar. Să-i pedepsească pe "secesioniști". Forul continental intenționează să le excludă un an sau doi din competițiile sale, a anunțat cotidianul italian La Repubblica.

Secretarul general UEFA, Theodore Theodoridis, a confirmat ieri că "dacă nu respectă regulile, aceste cluburi pot fi suspendate din Ligă".

Aleksander Čeferin, lider la Nyon, a declarat recent pentru Sky Sports: "Pentru mine, este ciudat că vor să joace în Super Ligă, dar se înscriu în Champions League. Trebuie să se decidă! Vor Super Liga sau Champions?".

Dominoul atacanților după mutarea lui Ancelotti?

Trecerea lui Carlo Ancelotti ar putea fi urmată de un domino al atacanților. Conform Gazzettei dello Sport, Kylian Mbappé ar putea ajunge și el la Real Madrid, Cristiano Ronaldo l-ar înlocui pe KM7 la Paris Saint-Germain, iar Mauro Icardi ar ajunge în schimbul lui CR7 la Juventus.

Citește și alte știri din fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.