Liga 1

Noua ordine de la FCSB: cum o să arate echipa în mandatul lui Todoran » Andrei Vlad, marele perdant: „Voi avea o discuție cu el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 iunie 2021

În conferința de presă de azi, Gigi Becali a vorbit despre implicarea sa în alcătuirea echipei și despre situația portarului Andrei Vlad (22 de ani).

Patronul FCSB a numit șase jucători pe care îi consideră indispensabili din primul „11”, Moruțan, Olaru, Florin Tănase, Florinel Coman, Octaivan Popescu și Alexandru Crețu. A adăugat că Andrei Vlad va apăra doar în meciurile fără miză, urmând a fi înlocuit în partidele importante de Cătălin Straton (31 de ani) sau de Ștefan Târnovanu (21 de ani).

VIDEO Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran la FCSB: „Sunt 6 jucători care nu pot fi scoși”

>

„Pe Moruțan nu am cum să-l scot. Că n-ai cum, chiar dacă joacă prost. Pe Olaru la fel, dacă joacă prost, tot bine joacă. Coman, chiar dacă joacă prost tot meciul, în cinci minute poate face o fază de gol. Pe Tănase, la fel. Și pe Tavi Popescu nu ai cum să-i scoți, pentru că face 100 de milioane. 

Pe Crețu nu-l poți scoate, că e fundaș central. O să înceapă cu el. Nu suntem nebuni să schimbăm fundașii centrali. Ați văzut că am făcut eu vreo schimbare la fundașii centrali? M-am bagat eu vreodată? 

Sunt șase jucători, iar cu portarul sunt șapte. Trebuie să apere Vlad! Ce să fac? Știi când nu o să mai apere? Când o să fie meciuri decisive. Că atunci e mai emotiv. Trebuie să mai treacă 2-3 ani peste.

Mai e și portarul de l-am adus de la Iași, Târnovanu. Ieșea la minge parcă plutea. Are 2 metri. Ăștia sunt portarii.

Vlad se motiva prin experiență și prin joc. Și prin mare concentrare. O să vorbesc cu el. El vrea să-și ascundă emoția și de aia greșește. O să discut cu el și o să îi spun să se concentreze, nu să-și ascundă emoția. Să facă precum Arlauskis”, a spus Becali în conferința susținută azi.

Cum ar putea arăta FCSB în derby-uri: Straton – Haruț (V. Crețu), Miron, Al. Crețu, Radunovic – Olaru, Șut, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.