Liga 1

Becali, încurajat să transfere atacantul la care visează! Ilie Dumitrescu: „Vă dau scris, marchează 20-25 de goluri pe an la FCSB!”

Ilie Dumitrescu (52 de ani) e de părere că Bogdan Stancu (33 de ani, atacant) ar performa în cazul în care s-ar întoarce la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 iunie 2021

Ilie Dumitrescu (52 de ani) e de părere că Bogdan Stancu (33 de ani, atacant) ar performa în cazul în care s-ar întoarce la FCSB.

„Vă dau scris, Bogdan Stancu marchează 20-25 de goluri pe sezon dacă vine la FCSB! E o lovitură extraordinară! Probabil că mai are de pus la punct anumite detalii în Turcia. 

E posibil să îl ia altcineva, cine știe, care se mișcă mai bine, mai rapid. Există posibilitatea și ca o altă echipă din România să îl semneze. Eu nu înțeleg de ce s-a retras de la echipa națională, ar fi fost de folos”, a declarat Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu la FCSB

Gigi Becali caută atacant pentru FCSB și s-a orientat către Turcia. Bogdan Stancu va deveni liber de contract la finalul lunii iunie și nu va accepta prelungirea cu Genclerbirligi în orice condiții. „Motanul” a discutat deja cu Becali și așteaptă alegerile pentru conducerea clubului turc, de pe 15 iunie, înainte să dea un răspuns final.

De ce să nu vrea? Nu i-am făcut ofertă încă, dar o să vedem. Am auzit și eu că este liber și vedem. Am înțeles că sunt niște alegeri acolo (n.r. la Genclerbirligi). A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. 

Pe data de 15 sunt alegerile. Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la voi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine. Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB! Niciodată!
- Gigi Becali

Bogdan Stancu, aproape de revenirea la FCSB

Bogdan Stancu a fost primul mare transfer reușit de Gigi Becali. În 2011, atacantul era cumpărat de Galatasaray, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Din acel moment, „Motanul” a evoluat doar în Turcia, pentru Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor.

41 de goluriare Bogdan Stancu în tricoul celor de la FCSB

Gigi Becali l-a prezentat pe Alexandru Crețu, noul transfer al lui FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.