Tenis

Ce ghiulea! Mihaela Buzărnescu, lovitura meciului împotriva Serenei Williams

+8 Foto
Mihaela Buzărnescu. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 iunie 2021

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 174 WTA) i-a opus o rezistență serioasă Serenei Williams (39 de ani, 8 WTA), în duelul din turul secund al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros.

După un prim set echilibrat, cedat cu 3-6 de Miki, jucătoarea noastră nu a abandonat lupta și a făcut un set secund care a adus aminte de forma ei din 2018, cel mai bun an al carierei. 

Spre deosebire de primul set, Buzărnescu și-a creat mai multe șanse pe serviciul Serenei. Așa au apărut și oportunitățile româncei de a închide manșa secundă. 

Punctul care a adus descătușarea pentru Miki a fost unul care a ținut publicul de pe Arena „Philippe Chatrier” cu sufletul la gură.

După un schimb luni de mingi, Buzărnescu a găsit o rezolvare senzațională: un backhand în cross la care Serena Williams n-a avut nici cea mai mică reacție.

Serena Williams - Mihaela Buzărnescu, duel atractiv la Roland Garros

După ce a trecut de Irina Begu în turul I, jucătoarea din SUA va da acum peste Mihaela Buzărnescu, 174 WTA, în primul lor duel direct. Miki a avut un meci interesant, cu Arantxa Rus, 83 WTA, pe care l-a câștigat cu un dublu 7-5, întorcând situația în ambele seturi. 

Pentru Buzărnescu, este a doua oară în carieră când trece de turul inaugural la Paris. Precedenta dată a fost la debutul din 2018, fiind una dintre figurile remarcate și ajungând până în "optimi", cu victorie la favorita 4, Elina Svitolina

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.