Campionate

Carlo Ancelotti preia frâiele la Real Madrid! Ce se întâmplă cu Bale și Sergio Ramos

FOTO: Facebook @RealMadrid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 June 2021

Carlo Ancelotti (61 de ani) a susținut miercuri prima conferință de presă în calitate de nou antrenor al lui Real Madrid.

Carlo Ancelotti se declară mulțumit de lotul pe care l-a găsit la Real. Antrenorul italian l-a luat în calculele pentru sezonul următor și pe Gareth Bale, extrema împrumutată stagiunea precedentă la Tottenham

Ancelotti îl dorește și pe Sergio Ramos, dar admite că nu cunoaște situația căpitanului. Fundașul central încă nu a semnat prelungirea contractului. 

Carlo Ancelotti, mulțumit de ce a găsit la Madrid

„Orice s-ar întâmpla, Real Madrid va lupta pentru toate trofeele sezonul viitor. Vom face asta cu cea mai bună echipă posibilă. În ceea ce îl privește pe Ramos, eu doar am ajuns. Trebuie să discut cu oamenii din conducere despre aceste lucruri. O voi face zilele următoare. Nu îmi puteam imagina nici un Real fără Ancelotti, dar totuși s-a întâmplat. 

Revenirea a fost bruscă, încă nu am avut timp să discutăm despre lot. Cunosc jucătorii, chiar mă bucur că voi avea ocazia să îi revăd. Îi cunosc foarte bine și pe jucătorii tineri din lot, pe cei care au fost împrumutați. Avem multe opțiuni. Vreau să evaluez totul cu mult calm. 

În primul mandat am adus 4 jucători de la Castilla: Morata, Nacho, Casemiro și Jese. S-au descurcat foarte bine. La fel și Carvajal”, a spus Ancelotti, conform AS.

Carlo Ancelotti îl vrea pe Ramos la Madrid

„Am sentimente aparte pentru Bale, Isco, Marcelo. Ei sunt jucătorii Realului. Trebuie să se antreneze corespunzător și vor avea șanse să joace. Mixul este unul interesant. Jucătorii experimentați precum Kroos, Bale, Benzema fac echipă cu tinerii Rodrygo, Vinicius, Valverde. Avem calitate! 

Ramos este un jucător foarte important pentru Madrid. A fost aici la toate reușitele din ultimii ani. Trebuie să discutăm cu el! Știu că trebuie să semneze prelungirea, dar nu cunosc toate detaliile. După ce mă voi întâlni cu el voi fi capabil să spun mai multe”, a explicat Ancelotti. 

VIDEO Carlo Ancelotii, prezentat oficial la Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.