Campionate

I-a găsit Pep Guardiola înlocuitor lui Aguero? Cu ce star negoiază Manchester City

Andre Silva, în alb. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 iunie 2021

Rămasă fără Kun Aguero, Manchester City caută să se replieze: „cetățenii” îl vor pe Andre Silva (25 de ani), atacantul celor de la Eintracht Frankfurt

Informația a fost lansată de publicația „Sport Bild”, care scrie despre dorința lui Pep Guardiola de a transfera un atacant central redutabil la campioana Angliei. 

Alesul este portughezul Andres Silva, fost la Milan, care evoluează acum în Germania, la Eintracht Frankfurt. Cifrele remarcabile ale atacantului portughez au fost cele care i-au atras atenția lui Guardiola: 29 de goluri și 10 assist-uri în 34 de meciuri oficiale la Eintracht în acest sezon.

Andre Silva, înlocuitorul lui Aguero la Manchester City?

Cifra înaintată pentru această tranzacție ar fi 40 de milioane de euro, un „chilipir” pentru șeicii de la Manchester City, obșinuiți în ultimii ani să arunce cu sute de milioane de euro în transferuri.

Conform sursei citate, City ar fi în pole-position pentru achiziționarea lui Andre Silva, oficialii lui Eintracht fiind deja contactați de reprezentanții colosului britanic.

Lacrimi false la City?! Sergio Aguero dă vina pe Pep Guardiola pentru plecare

Sergio Agüero, 32 de ani, ar fi vrut să continue la Manchester City, dar Pep Guardiola n-a făcut nimic pentru a-i propune prelungirea acordului.

Guardiola a plâns la ceremonia de premiere a campionilor Angliei când a fost întrebat de plecarea lui Agüero și chiar a părut surprinzător de marcat, sugerând o relație puternică și în afara gazonului cu atacantul argentinian.

The Athletic, preluat de Mundo Deportivo, demontează însă această impresie și susține că, din contră, Kun ar fi supărat pe managerul spaniol și îi reproșează că nu a mișcat niciun deget să-l păstreze la Manchester City, contractul expirându-i la finele stagiunii. 

VIDEO Kun Aguero, declarații după ce a semnat cu Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.