Nationala

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

În minutul 41 al meciului amical România - Georgia, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost eliminat direct.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 June 2021

În minutul 41 al meciului amical România - Georgia, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost eliminat direct.

Într-ul duel purtat la mijlocul terenului cu Grigol Chabradze, Tănase a fost iritat de o ținere prelungită a adversarului.

„Decarul” lui FCSB și-a pierdut controlul și a recurs la un gest nesportiv. Și-a lovit, cu umărul și cotul, adversarul în piept. Fundașul Georgiei a exagerat, la rându-i, impactul.

„Centralul” grec Anastasios Sidiropoulos a judecat la sânge faza și l-a eliminat pe Tănase. Arbitrul le-a explicat „tricolorilor” că Tase a avut intenția de a lovi cu cotul.

Momentul în care Tănase îl lovește pe Chabradze / captură @ProTV

Florin Tănase, șanse mari să plece de la FCSB

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, susține că ar fi primit o ofertă de 4 milioane de euro pentru Florin Tănase.

FCSB și-ar putea pierde cel mai important jucător. Florin Tănase, golgheterul sezonului 2020/2021 în Liga 1, cu 24 de goluri, este dorit de o echipă din străinătate. 

Becali a dezvăluit că ar fi primit o ofertă de 4 milioane de euro în schimbul fotbalistului, dar transmite că nu îl va lăsa pe mijlocaș să plece pentru mai puțin de 4,5 milioane de euro.

Am primit ieri o ofertă pentru Tănase, de 4 milioane de euro, și am zis că nu îl dau. Vreau 5! Apoi mi-a zis Tănase: «Nea Gigi, lasă-mă cu 4,5, că îmi dau și mie un milion și jumătate salariul». Bine, mă, să dea 4,5 milioane. Astăzi vor da răspuns. Dacă pleacă Tănase cu 4,5 milioane, mai cumpăr 2-3 jucători, cu 300.000, poate 400.000 euro. Și îi verific două-trei meciuri, dacă nu-s buni se duc la echipa a doua, stau acolo!
- Gigi Becali, patron FCSB

România - Georgia, primul meci cu spectatori din mandatul lui Mirel Rădoi

Meciul amical România - Georgia e primul cu spectatori din mandatul selecționerului Mirel Rădoi. Întâlnirea nu arată însă cifrele unui eveniment atractiv pentru fani. S-au vândut aproximativ 2.000 de bilete. 

565 de zileau trecut de la ultima partidă organizată de România cu fani în tribune

Cine a putut asista la România - Georgia:

  • cei vaccinați împotriva COVID (minimum 10 zile scurse de la rapel);
  • persoanele care prezintă un test negativ RT-PCR efectuat în ultimele 72 de ore înaintea întâlnirii sau unul rapid antigen, realizat în ultimele 24 de ore anterioare meciului.

Gigi Becali, comentariu despre Rădoi și echipa națională

>

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.