Stranieri

Mutu dezvăluie secrete din culisele reality-showului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Adrian Mutu a făcut câteva dezvăluiri despre reality-show-ul ce va debuta în curând la Kanal D. "Briliantul" a declarat că i-a fost destul de greu să o convingă pe soţia sa Consuelo în legătură cu filmările. "Ea e mai retrasă, chiar timidă, nu-i place să ştie toată lumea ce face, unde merge, ce prieteni are. A crezut la început că va fi un reality- show din acela cu camere puse în casă, idee care a speriat-o."

Familia şi fotbalul sunt cele mai mari bucurii ale românului aşa cum spune el în Evenimentul Zilei. "Fiecare meci e o bucurie, mai ales când se lasă cu gol. Şi-n ultima vreme au fost rezultate bune, zic eu. Familia mea e o bucurie zilnică. Sunt mândru de ei."

Adrian Mutu a spus că nu cunoaşte foarte bine ce prevede contractul cu Kanal D, cel mai bine o ştiu avocaţii săi, însă a declarat că a fost nevoit să refuze unele condiţii care nu i-au convenit. Fotbalistul a adăugat că va continua colaborarea cu postul de televiziune şi prin câteva campanii umanitare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.