Nationala

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

+55 Foto
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 iunie 2021

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice. 

„Rădoi nu are experiență, e un chilipir, un breloc pe care și l-a pus acolo Stoichiță, ca să compenseze și el spre final de carieră, să spună că ia decizii bune pentru fotbalul românesc. Stoichiță a fost antrenor și el prin Panama, a antrenat la început pe o parte a canalului, apoi pe cealaltă...

Acum e directorul tehnic și alege antrenori, după nenorocirea aia cu Daum. Cum noi îl putem pe Daum și georgienii îl pun pe Sagnol? Ei au o demnitate. Ce să mai spunem? Nu poți să îl pui pe Rădoi, care nu a antrenat pe nimeni. Nu a avut minima calificare de ore.

Olăroiu e în tribună, un om citit, care ar putea să ridice valoarea, iar pe bancă sunt puse niște marionete”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport. 

Cornel Dinu acuză selecția lui Mirel Rădoi

Întrebat despre apariția lui Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, în primul 11, Cornel Dinu a lansat încă un atac la adresa lui Mirel Rădoi, pe care îl acuză că aduce la națională jucătorii doriți de nașul Gigi Becali. 

„Domnule, aici e vorba nașul cu finul. Finul Rădoi trebuie să îl mai arunce în joc și pe Olaru, și pe Tănase, care nu e de acest nivel.

 Asta e să ne împăcăm cu nașul, îi punem 3 jucători, să zică a doua zi că pe Tănase ia 86 de milioane de euro, cam cât pe Combinatul de la Galați. Practici românești de realizare a dezastrului”, a mai spus Dinu. 

3 detalii inedite de la România - Georgia:

  • ultimul jucător, până la Andrei Vlad, cu minute pentru România al cărui nume începe cu litera „V” a fost Dacian Varga, în urmă cu aproape 10 ani, pe 11 noiembrie 2011, Belgia - România 2-1;
  • Ba mai mult, legat de un alt debutant, Darius Olaru, ultimul cu litera „O” a fost Cristian Oros, pe 11 iunie 2011, Paraguay - România 2-0.
  • Ultimul dinamovist care a debutat la naţională: Sergiu Hanca, pe 10 iunie 2017, România - Polonia 3-1, antrenor C. Daum.

Gigi Becali, comentariu despre Rădoi și echipa națională

>

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.