Nationala

Mirel Rădoi a răbufnit după o întrebare primită de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

+55 Foto
Mirel Rădoi a suferit un nou eșec pe banca „tricolorilor” / Captură FRF TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 iunie 2021

Mirel Rădoi (40 de ani) a suferit un nou eșec pe banca „tricolorilor”, 1-2 în amicalul cu Georgia. 

Astfel, eșecul împotriva „gruzinilor” scoate în evidență o statistică dezarmantă pentru naționala lui Rădoi. Sub comanda actualului selecționer, naționala a primit gol în absolut fiecare partidă! 

La conferința de presă de la finalul meciului, jurnalistul GSP Marius Mărgărit, cu o experiență în presa sportivă de peste 25 de ani, l-a chestionat pe Mirel Rădoi pe marginea filosofiei sale ofensive. Întrebarea l-a deranjat pe selecționer.

Mirel Rădoi a răbufnit: „N-am cum să mă schimb!”

„Dacă lucrurile nu merg, atunci schimbați-mă pe mine, e mai simplu! N-am cum să mă schimb. De trei ani, de când sunt la Federația Română de Fotbal, vorbim aceleași lucruri. 

Ați fost mulțumiți la naționala de tineret, acum nu mai sunteți, dar eu n-o să mă schimb, indiferent de ceea se va întâmpla.  

Indiferent de naționala cu care vom juca, eu îmi păstrez aceleași principii. Niciodată nu-mi voi schimba principiile, indiferent de când se va întâmpla să mă las de antrenorat. 

Am plecat la drum și am spus că nu fac această meserie din punct de vedere financiar, ci o fac din plăcere”, a afirmat Rădoi, vizibil iritat.  

Mirel Rădoi: „Poate va veni cineva care o să vă mulțumească”

„Îmi place să văd că fiecare jucător al naționalei va învăța ceva nou, acestea sunt principiile mele. Poate nu vă mulțumesc eu, dar poate va veni cineva care o să vă mulțumească. 

Da, este un progres al jucătorilor. Știți câte inițieri de la portar avem într-o repriză? E mai ușor să vedeți progresul acesta”, a mai declarat Rădoi. 

VIDEO Conferința de presă a lui Mirel Rădoi

>

FOTO Imagini spectaculoase din amicalul România - Georgia 1-2

+55 Foto
România - Georgia (foto: Cristi Preda/GSP)

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.