Tenis

New York Times, laude pentru Mihaela Buzărnescu după meciul cu Serena Williams: „Asta nu reflectă în niciun caz talentul ei”

+8 Foto
Serena Williams a învins-o pe Buzărnescu. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 iunie 2021

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a învins-o în trei seturi pe Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 174 WTA), scor 6-3, 5-7, 6-1, și s-a calificat în turul III la Roland Garros.

Chiar dacă a pierdut meciul, Mihaela Buzărnescu a adus aminte în multe momente din meci de forma etalată în 2018, cel mai bun al carierei, când a și atins cea mai bună clasare a sa (24). 

Inclusiv jurnaliștii americani de la New York Times au evidențiat jocul prestat de Miki împotriva legendarei Serena.

New York Times, despre Buzărnescu: „Locul nu reflecă în niciun caz talentul ei”

„Adversara Serenei Williams, Mihaela Buzărnescu, o stângace în vârstă de 33 de ani și cu un doctorat în sport, a ajuns în prezent pe locul 174 WTA, dar această poziție nu reflectă în niciun caz talentul ei. 

Buzărnescu a demonstrat din nou că poate da lovituri câștigătoare din situații neașteptate. Românca a ajuns cel mai sus în clasament pe locul 20, în 2018, dar apoi a fost chinuită de accidentări și de o operație la umăr.

Aceasta a fost prima confruntare direcăt dintre Serena Williams și Mihaela Buzărnescu”, au scris jurnaliștii de la New York Times, citați de digisport.ro.

Serena Williams - Mihaela Buzărnescu 6-3, 5-7, 6-1

  • Startul de meci a fost unul echilibrat, cu ambele jucătoare izbutind game-uri ușoare pe propriul serviciu. Echilibrul s-a rupt la 4-3 pentru Serena, când Miki a făcut un game mai slab pe propriul serviciu. Multipla campioană din SUA nu a irosit șansa primită și a închis setul, scor 6-3.
  • Buzărnescu n-a renunțat la luptă și a continut să preseze și în setul secund. Unul în care, spre deosebire de prima manșă, a returnat mai eficient. Mai alertă, jucătoarea noastră a fructificat slăbiciunile americancei și și-a adjudecat setul secund, 7-5.
  • Inexplicabil, Miki a fost cea care a rămas complet fără idei și energie în setul decisiv. Fără să mai reușească să fie agresivă și să imprime adâncime loviturilor sale, dar și cu multe erori neforțate, Buzărnescu a cedat, scor 1-6

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Mihaela Buzărnescu - Serena Williams

+8 Foto
Mihaela Buzărnescu - Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Rezumatul meciului Serena Williams - Buzărnescu

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.