Nationala

Florin Prunea n-are milă de Burleanu și Rădoi: „Peste puterea mea de înțelegere! Cum să spui așa ceva?”

Florin Prunea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 iunie 2021

Florin Prunea, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai administrației Burleanu, a lansat un atac nemilos la adresa președintelui FRF, după amicalul de tristă amintire cu Georgia, 1-2.

Fostul portar al echipei naționale critică lipsa de reacție a președintelui de la FRF, căruia îi reproșează că nu l-a înlocuit pe Rădoi cu unul dintre antrenorii de top aflați fără contract.

Florin Prunea: „Inacceptabil și peste puterea mea de înțelegere”

„I-ai avut liberi pe cei mai buni antrenori ai României, pe Hagi, Lucescu, Olăroiu și tu nu poți să construiești o echipă națională?

Noi nu am făcut absolut nimic pentru a ne califica la acest turneu final care se joacă în România. Am amuțit când am auzit că Burleanu a spus că Rădoi nu are ca obiectiv calificarea la Campionatul European

Inacceptabil și peste puterea mea de înțelgere. Dar sunt alte priorități, Supercupa României trebuie să meargă la New York”, a „tunat” Florin Prunea, în direct la Pro X. 

Florin Prunea: „Cum să spui că am început să ne obișnuim cu înfrângerile?”

Florin Prunea a urmărit discursul lui Rădoi și s-a alăturat oamenilor de fotbal din România care îl critică pe selecționer pentru declarațiile oferite aseară, la „cald”, după eșecul cu Georgia.

„Nu cred că abordarea lui Rădoi e potrivită pentru un antrenor al echipei naționale Cum să spui că am început să ne obișnuim cu înfrângerile? 

E foarte grav, înseamnă că tu nu ai soluții. Sunt niște lucruri elementare, din abecedarul oricărui antrenor. Nu poți să spui așa ceva”, a mai spus Prunea, conform sursei citate. 

Mirel Rădoi, discurs „înțepat”: „Eu îmi voi păstra aceleași principii”

„Dacă lucrurile nu merg, atunci schimbați-mă pe mine, e mai simplu! N-am cum să mă schimb. De trei ani, de când sunt la Federația Română de Fotbal, vorbim aceleași lucruri. Ați fost mulțumiți la naționala de tineret, acum nu mai sunteți, dar eu n-o să mă schimb, indiferent de ceea se va întâmpla. 

Indiferent de naționala cu care vom juca, eu îmi păstrez aceleași principii. Niciodată nu-mi voi schimba principiile, indiferent de când se va întâmpla să mă las de antrenorat. Am plecat la drum și am spus că nu fac această meserie din punct de vedere financiar, ci o fac din plăcere - Mirel Rădoi, după eșecul cu Georgia

VIDEO Rădoi a răbufnit după o întrebare primită de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

>

FOTO Imagini tari din amicalul România - Georgia 1-2

+55 Foto
România - Georgia (foto: Cristi Preda/GSP)

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.