Tenis

Altă surpriză la Roland Garros: Karolina Pliskova, eliminată în turul secund!

Karolina Pliskova. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 iunie 2021

Încă o surpriză la Roland Garros. Karolina Pliskova (10 WTA), a noua favorită a turneului parizian, a pierdut astăzi în fața americancei Sloane Stephens (59 WTA), scor 5-7, 1-6. 

Finalistă la Roland Garros în 2018, anul în care a fost învinsă în ultimul act chiar de către Simna Halep, Sloane Stephens a dictat ostilitățile în partida cu Pliskova. 

Un prim set echilibrat, dar în care Sloane a fost mai mereu în față, s-a încheiat cu victoria jucătoarei din State, 7-5, pentru ca actul secund să fie doar un galop de sănătate pentru americancă, 6-1.

Astfel, după eliminarea Karolinei Pliskova, turneul de la Roland Garros mai rămâne fără o jucătoare din TOP 10. Barty, Osaka, Andreescu și Pliskova au părăsit competiția. Lor li se adaugă Simona Halep, care n-a luat startul din cauza unei accidentări.

5 jucătoaredin TOP 10 mai sunt prezente pe tablou la Roland Garros: Sabalenka, Kenin, Svitolina, Serena Williams și Iga Swiatek

Vestea zilei la Roland Garros: Ashleigh Barty s-a retras!

Ashleigh Barty, numărul unu mondial și favorita principală de la Roland Garros, a abandonat în meciul din turul III cu poloneza Magda Linette (29 de ani, 45 WTA). 

Australianca de 25 de ani a abandonat în setul secund, din cauza unor probleme la spate. Linette câștigase manșa inaugurală cu 6-1, iar scorul din setul secund era 2-2.

Barty, care s-a retras din cauza unei accidentări și în urmă cu două săptămâni, la Roma, a solicitat intervenția medicului după încheierea primului set. Aceasta a primit tratament mai întâi pe teren, iar mai apoi la vestiare, însă nu a mai rezistat decât patru game-uri

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.