Nationala

Atac violent la Rădoi din Generația de Aur: „Penibil, jenant, e rupt de realitate! Cum poți spune asemenea bazaconii?”

+55 Foto
Prunea în echipa României la Mondialul din SUA '94. Foto: ImagoImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 iunie 2021

Florin Prunea (52 de ani), fostul mare internațional dub „Generației de Aur”, a lansat un atac dur la adresa selecționerului Mirel Rădoi (40 de ani). 

Un aprig contestatar al regimului Răzvan Burleanu, Prunea a fost scos din sărite de explicațiile oferite de Mirel Rădoi, după eșecul 1-2 cu Georgia. Selecționerul s-a contrat cu jurnaliștii și a spus clar că nu-și va schimba filosofia de joc, indiferent de rezultate. 

Prunea, atac la Rădoi: „Seamănă tot mai mult cu Burleanu”

„În momentul de față, echipei naționale îi lipsește antrenorul. Cu toată stima pentru Mirel, dar ce se întâmplă cu el după meciuri e penibil, e jenant. Mirel Rădoi trăieşte într-o bulă, în lumea lui. Este rupt de realitate, de fotbalul general.

Îl văd într-o transformare, ceartă pe toată lumea. Seamănă tot mai mult cu Burleanu, sunt două picături de apă. Cum poți spune asemenea bazaconii și prostii? Cerți jurnaliștii pentru neputința ta!”, a spus Florin Prunea, la Telekom Sport. 

VIDEO Mirel Rădoi a răbufnit după o întrebare primtă de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.