Liga 1

Răsturnare de situație! Prețul lui Tănase, mărit: „Să fie sănătoși!” » Salariu fabulos pentru golgeterul lui FCSB

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul lui FCSB, i-a mărit prețul lui Florin Tănase (26), de la 4,5 milioane de euro la 5.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 iunie 2021

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul lui FCSB, i-a mărit prețul lui Florin Tănase (26), de la 4,5 milioane de euro la 5.

FCSB și-ar putea pierde cel mai important jucător. Florin Tănase, golgheterul sezonului 2020/2021 în Liga 1, cu 24 de goluri, este dorit de o echipă din străinătate. 

Becali dezvăluia în urmă cu două zile că primit o ofertă de 4 milioane de euro în schimbul fotbalistului, dar a transmis că nu îl va lăsa pe mijlocaș să plece pentru mai puțin de 4,5 milioane.

Acum, întrucât clubul care-l dorește pe Tănase nu a răspuns rapid, Becali vrea din nou prețul inițial: 5 milioane de euro!

FCSB. Gigi Becali i-a mărit prețul lui Florin Tănase

Echipa care-l vrea pe Tănase nu a mai dat niciun semn. Iar pentru asta, acum vreau din nou 5 milioane pe el! Eu așa am procedat și cu Chiricheș. Ce să fac? Să fie sănătoși! Oricum, băiatul nu stă în ploaie. 

Eu i-am zis că-i fac 30.000 de euro salariu ca să rămână la mine. Pentru că e un om de bază, nu pierde mingea, mie jucătorii ăștia îmi plac. Iar la anul va fi și mai bun! 

I-am zis că-i fac salariul chiar 40.000, dacă ne calificăm în grupele Ligii”, a declarat Becali în emisiunea „Liga Digi Sport”.

17.000 €e salariul lunar al lui Tănase la FCSB

4.000.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

1.500.000 €a plătit FCSB pentru Tănase celor de la Viitorul, în august 2016

Petre Grigoraș: „E foarte greu pentru orice antrenor să lucreze la FCSB”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.