Liga 1

Victor Pițurcă e gata să revină pe bancă: „Ei sunt singurii care mă interesează din România”

Victor Pițurcă (65 de ani) vrea să revină în antrenorat. Din România, e interesat doar de CSA Steaua. Nu exclude să preia o formație din străinătate.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 iunie 2021

Victor Pițurcă (65 de ani) vrea să revină în antrenorat. Din România, e interesat doar de CSA Steaua. Nu exclude să preia o formație din străinătate.

Mă gândesc să revin. În Liga 1 e exclus să merg undeva. Singurul proiect care mă interesează, din România, e cel de la Steaua. 

În rest, nu sunt interesat să mă întorc în fotbalul românesc. Am spus-o şi o spun şi acum. Poate şi din afară să vină ceva, pentru că am avut ceva oferte, am avut şi de curând propuneri, dar o să văd ce aleg”, a declarat Victor Piţurcă pentru Look Sport.

3 trofeea cucerit Victor Pițurcă ca antrenor, toate cu Steaua (Cupa în 1992, campionatul în 2001 și Supercupa în 2002)

10 trofeea câștigat Pițurcă la Steaua ca jucător, în perioada 1983-1989: 5 titluri, 3 Cupe, Cupa Campionilor și Supercupa

Patru luni a stat Pițurcă la CS U Craiova, ultima echipă pe care a pregătit-o. A preluat-o pe 1 septembrie 2019 și a demisionat pe 4 ianuarie 2020.

CSA Steaua pe muchie de cuțit: 1 iulie, termenul limită

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu reprezentați FRF și LPF care au detaliat situația în care se află CSA Steaua și au explicat ce trebuie să facă „militarii” pentru a putea promova în Liga 1.

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar, în momentul de față, Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

„Termenul limită pentru ca Steaua să depună toată documentația și să arate că s-a transformat din club de drept public în club privat, pentru a pentru juca în sezonul 2022-2023 în Liga 1, este 1 iulie 2021, atunci când începe anul competițional!”, au spus sursele GSP.

Fanii Stelei au intrat în premieră pe noul stadion din Ghencea

>

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.