Ideile Gazetei

Gigi Becali: "Steaua este invincibilă"

Articol de Daniel Şendre, Andreea Moldoveanu  —  vineri, 11 aprilie 2008

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

Ziua de fotbal, Kanal D

Ion Crăciunescu: "A fost un arbitraj corespunzător"
"Urziceniul are un antrenor foarte bun şi o condiţie fizică foarte bună. Dan Petrescu şi-a organizat bine ofensiva. A fost nervozitate foarte mare în teren. Nu au fost faze spectaculoase, ci o luptă oarbă, cu întreruperi multe. Serea a avut un meci foarte greu de arbitrat, dar l-a dus bine la capăt pînă la urmă", a spus fostul mare arbitur la Ziua de Fotbal, la Kanal D.



Andone: "Nu meritam să cîştigăm!"
"Sînt dezamagit, dar a fost un rezultat echitabil, trebuie să fim realişti pentru că nu meritam să cîştigăm. Mai sînt cîteva etape şi noi ne jucăm şansa pînă la final. Punctele se pot întoarce. Nu sînt supărat pe jucători pentru ca atît s-a putut azi. Vă asigur că ne vom juca toate cărţile pînă la final. Doar noi sîntem de vină", a spus Andone la Kanal D după meciul Unirea - CFR, terminat la egalitate, 1-1.


Mitică Dragomir: "Mulţi sportivi, puţini fotbalişti"
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost dezamăgit de egalul obţinut de CFR Cluj.
"Am văzut 2,3 jucători. Mulţi sportivi, puţini fotbalişti". "Cred că Rapid o să ia campionatul acum", a spus Dragomir ironic.


Iuliu Mureşan: "Sîntem încă în luptă"
"Sînt dezamăgit de jocul echipei. Nu merge jocul. Sînt multe cauze minore, majore nu sînt. Nu reuşim să consturim şi să acumulăm puncte. CFR e în cădere. Steaua a luat avans şi acum are prima şansă. Dar noi sîntem în luptă încă".

O altă emisiune de joi seara a fost Specialul de la Sportro

Horoba: "Jucătorii Bistriţei au evoluat sub ceea ce pot"
Managerul Gloriei Bistriţa, Ioan Horoba, a declarat la televiziunea sportro, după înfrîngerea din faţa Stelei (1-3), că echipa lui Ioan Ovidiu Sabău nu a arătat tot ce poate în partida cu trupa din Ghencea. "A fost o diferenţă clară de valoare între noi şi Steaua. Probabil şi miza partidei şi speculaţiile care s-au făcut înaintea partidei i-au afectat pe jucătorii noştri, care nu s-au regăsit.
Steaua a ştiut ce vrea, a fost mai pragmatică, dar au avut şi noroc după ce au marcat repede primele două goluri. Nu am reuşit să fim pe val după ce am marcat golul şi să profităm de momentul favorabil, dar steliştii cum ne-au prins, cum ne-au executat. Astăzi, fotbaliştii Bistriţei au jucat sub ceea ce pot de fapt".

Horoba: "Îmi pare rău că nu am ajutat CFR"
Ioan Horoba a dat vina la televiziunea sportro şi pe publicul din Reghin, care nu a susţinut Gloria Bistriţa în partida cu Steaua, ba mai mult, i-a şi huiduit pe elevii pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău.
"Faptul că nu am jucat acasă, la Bistriţa, nu ne-a ajutat foarte mult. Am fost huiduiţi, dar asta din cauză că 99 la sută dintre suporterii perzenţi la Reghin erau stelişti. Cel mai bine ar fi fost să jucăm la Cluj, unde era şi stadionul mai mare şi publicul de partea noastră. Îmi pare rău că nu am putut să-i ajutăm indirect pe cei de la CFR Cluj, mai ales că îmi doresc foarte tare ca o echipă din Ardeal, sau măcar din afara Bucureştiului, să ia campionatul. Atîta monotonie în lupta pentru titlu ne-a ajuns", a declarat Horoba.

Becali: "Voi sărbători victoria Urziceniului cu cei apropiaţi Stelei"
Gigi Becali a declarat la televiziunea sportro că nu va mai ajunge la Urziceni pentru a vedea partida Unirea-CFR, însă a precizat că spiritul să va fi prezent acolo:
"Nu mai pot ajunge la Urziceni, pentru că nu mai am timp. Dar spiritul meu va merge prin aer şi va fi prezent acolo. Mă voi concentra, iar la pauză va fi 1-0 pentru Urziceni. La pauză, voi merge la "Doi Cocoşi" şi voi sărbători victoria Unirii împreună cu "Cancelarul" Virgil Becali, cu Giovanni, cu Neţoiu, cu Mioveniul, cu Urziceniul, cu toţi cei care sînt aproape de Steaua".

Gigi Becali: "Mi-aş dori să se dea toţi la o parte din calea Stelei"
Patronul roş-albaştrilor a comentat ironic, în această seară, afirmaţia lui Iuliu Mureşan, care a spus că meciul Stelei de la Reghin a fost suspect. "Am auzit ca Muresan spune ca Bistrita s-a dat la o parte. Mi-as dori sa se dea toata lumea la o parte si le multumesc celor care o fac", a spus ironic Becali la Special.

Gigi Becali: "Steaua este invincibilă. Joacă super bine"
Fianţatorul roş-albaştrilor a laudat evoluţia elevilor lui Marius Lăcătuş şi crede că nimeni nu poate învinge Steaua în acest moment. "Steaua la ora asta e invincibila. Va spulbera tot ce prinde in cale. Joaca super bine. Am anticipat ca Dica va da gol la lovitura libera, i-am si zis lui Giovanni", a spus Becali la Special.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.