Liga 1

Campioni la petrecere! Cum a sărbătorit CS U Craiova la finalul sezonului

CS Universitatea Craiova a încheiat sezonul cu o petrecere pe cinste. Oltenii au câștigat doar Cupa în sezonul 2020/21, dar asta nu i-a împiedicat să sărbătoarească într-un local select.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 iunie 2021

CS Universitatea Craiova a încheiat sezonul cu o petrecere pe cinste. Oltenii au câștigat doar Cupa în sezonul 2020/21, dar asta nu i-a împiedicat să sărbătorească într-un local select.

La braț cu iubitele și copiii, jucătorii și oficialii grupării lui Marinos Ouzounidis au încins hore tradiționale, au intonat imnul Craiovei și au dansat cu trofeul Cupei în brațe.

CS Universitatea Craiova, party la final de sezon

„Fotbaliști, antrenori, staff tehnic, staff administrativ, conducere: împreună facem parte din familia alb-albastră. Așa a arătat tradiționala reuniune a Universității Craiova la finalul acestui sezon competițional”, introduce clubul video-ul festiv postat pe rețelele de socializare.

>

Sursa video: facebook.com/UCVOficial

David Lazar, transferat de CS Universitatea Craiova

Oltenii pregătesc deja sezonul următor. David Lazar (29 de ani), ultima dată la Astra, a semnat un contract valabil pe 4 ani cu CS Universitatea Craiova. 

Lazar era o țină mai veche a oltenilor, însă giurgiuvenii au acceptat abia acum să renunțe la portar, care mai avea contract cu Astra până în iunie 2022. 

Trecut pe la Voința Sibiu, Pandurii, Botoșani și Vejle, Lazar e la Astra in 2017, iar în acest sezon a bifat 32 de partide în toate competițiile. David are și o prezență în poarta echipei naționale a României, la „amicalul” cu Belarus din noiembrie 2020, scor 5-3.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.