Liga 1

Fanii FCSB au sărbătorit în miez de noapte aniversarea Stelei! Show pirotehnic făcut de suporteri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 iunie 2021

Clubul Steaua împlinește azi 74 de ani, prilej pentru ca fanii FCSB să facă un spectacol în București.

În plină dispută pentru nume, marcă și palmares, suporterii clubului din Liga 1, patronat de Gigi Becali, au decis să sărbătorească aniversarea Stelei.

VIDEO Fanii FCSB au sărbătorit 74 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Steaua

Duminică noapte, zeci de suporteri din grupul Tornado 47 au mers pe pasajul Nicolae Grigorescu din capitală și au făcut spectacol, cântând și aprinzând torțe.

>

Becali face orice ca să bată echipa Armatei

Gigi Becali a vorbit  despre un posibil duel în Liga 1 cu CSA Steaua și despre lupta pentru nume, marcă și palmares.

„. Să fie sănătoși! Fiecare ține cu cine vrea. Eu nu vreau să mă cert cu cineva. Pentru mine e bine. Ei au treaba lor, ASA FC, ASA Steaua București. Eu am FCSB Steaua Super și ne jucăm fiecare. 

Nu trebuie scandal. Să nu mai încerce suporterii că nu mă duc acolo (n.r- Stadionul Steaua). A, dacă vin să mă invite, să se roage de mine și spun «Domnule Becali, salvează-ne, că nu avem bani și trebuie să ținem stadionul ca să nu intrăm la pușcărie!», atunci o să spun «Bine, întrețin eu bază și joc și eu aici, ca să nu intrați la pușcărie». Dar vreau acordul galeriei, că nu am nevoie de ceartă. Nu mai vreau. Să fie sănătoși. Dacă i-am ironizat, să mă ierte. Am glumit și eu. Vedem acolo pe teren”, a declarat Gigi Becali.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.