Liga 1

Unde vrea Budescu să joace în sezonul viitor: „Se simte ca peștele în apă”

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 07 iunie 2021

Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv) se simte foarte bine în Arabia Saudită, la FC Damac. Se va întoarce în România în această vară doar dacă arabii vor decide să se despartă de el.

  • CONTEXT: Presa din Arabia Saudită a scris recent că fotbalistul român va fi pus pe liber de Damac, din cauza situației financiare - detalii, pe larg, AICI.

O spune Valeriu Răchită, antrenorul care l-a debutat la Petrolul, și unul dintre cei mai apropiați oameni din fotbal de Budi.

Valeriu Răchită, despre viitorul lui Constantin Budescu

„El se simte ca peștele în apă acolo! Dacă va pleca acum, sigur nu e dorința lui. Trebuie să ținem cont că Damac nu e chiar un club 100% profesionist, nu e la nivelul echipelor de top din zona Golfului. 

Eu i-aș recomanda să rămână acolo, are 32 de ani, să-și umple conturile, după să revină la Petrolul, unde l-am debutat chiar eu. Am vorbit cu el acum câteva zile, când era în cantonamentul României.

Mi-a plăcut la națională, în minutele în care l-am văzut. E un jucător de valoare, face diferența oricând. Însă noi, ca națională, per total, suntem într-o pasă proastă, trebuie să găsim soluții”, a declarat Răchită pentru GSP.ro.

Constantin Budescu, dorit la FCSB

Budescu mai are un an de contract cu arabii de la Damac FC, iar patronul FCSB, Gigi Becali, speră ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea aconta.

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive

2.000.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt

Jonathan Rodriguez, primul transfer al CFR-ului pentru viitorul sezon

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.