Liga 1

Ioan Andone vede un nou colos în fotbalul românesc: „Va deveni o echipă de cupe europene. O să vedem 10-15.000 de suporteri la meciuri”

FOTO Elena Driu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 June 2021

Ioan Andone (61 de ani) crede că fuziunea dintre Viitorul și Farul ar duce la apariția unei echipe de play-off în Liga 1. 

Fuziunea dintre Viitorul și Farul nu mai este o utopie. Gică Popescu a confirmat că au negocieri cu Ciprian Marica, iar Gică Hagi a purtat discuții cu Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean. Ioan Andone simte că rezultatul ar fi unul important pentru fotbalul românesc. 

Ioan Andone: „Farul va deveni o echipă de cupele europene”

„E bine pentru fotbalul românesc şi este bine pentru Constanţa, pentru că va fi o singură echipă. Hagi are toată infrastructura la stadionul lui. Dacă se va face şi noul stadion, Farul va deveni o echipă bună, o echipă de cupele europene, de primele 6. 

Deci acolo văd un proiect foarte frumos. Un proiect ca lumea, iar suporterii lui Farul vor veni toţi la meci. O să vedeam acolo 10-15.000 de suporteri meci de meci”, a spus Ioan Andone, conform Telekom Sport

VIDEO Reportaj GSP la Constanța: scaune distruse, cablul de nocturnă furat, dar se visează la o arenă de 50 de milioane €

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.