Nationala

Continuă controversele după Anglia - România: „Doi englezi n-au îngenuncheat, sunt un exemplu”

+15 Foto
Martin Daubney, 50 de ani, fost europarlamentar britanic militant pentru Brexit, a comis o gafă după amicalul Anglia - România 1-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 iunie 2021

Martin Daubney, 50 de ani, fost europarlamentar britanic militant pentru Brexit, a comis o gafă după amicalul Anglia - România 1-0.

Daubney a ținut să-i laude pe cei doi jucători care nu au îngenuncheat înaintea partidei, în semn de susținere a mişcării Black Lives Matter, însă i-a confundat pe Stanciu și Nedelcearu cu doi fotbaliști din Albion.

„Vă invit la TalkRadio, când voi spune că este timpul să punem capăt semnului virtuţii separatiste de a îngenunchea la meciurile de fotbal. Trebuie să-l eliminăm înainte de Euro 2020 sau va începe să predomine”, a scris Daubney pe Twitter în această dimineață.

Apoi, Martin Daubney a intrat în direct: „Dacă te uitai aseară la meci, erau doi fani ai Angliei, pardon, doi jucători ai Angliei, care nu au îngenuncheat. Mă întreb dacă vreunul dintre ascultătorii noștri ştie cine sunt acei jucători. Sunt un exemplu!”.

Martin Daubney

Stanciu și Nedelcearu n-au îngenuncheat

Înaintea partidei, a avut loc deja obișnuitul ritual, pe care Anglia îl are din iunie 2020, când jucătorii îngenunchează în semn de solidaritate cu mișcarea „Black Lives Matter” și lupta împotriva rasismului, după decesul lui George Floyd, americanul ucis după intervenția brutală a polițiștilor.

Singurii „tricolori” care n-au făcut acest gest au fost Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu. Englezii, inclusiv stafful tehnic, au îngenuncheat, chiar dacă o mare parte a fanilor nu sunt de acord și îi huiduie de fiecare dată - detalii, pe larg, AICI!

Cadre din încleștarea Anglia - România

Cel mai vehement atac la adresa lui Rădoi: „Seamănă cu Domnul Goe! E picătură din Burleanu. Nu are ce căuta la națională”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.