Nationala

„Poate să fie cel mai bun din România, Rădoi nu-l convoacă!” » Selecționerul, contrazis în direct la TV

Gabriel Torje (31 de ani), liber de contract, susține că Mirel Rădoi nu-l va convoca niciodată pe Gabi Tamaș la națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 iunie 2021

Gabriel Torje (31 de ani), liber de contract, susține că Mirel Rădoi nu-l va convoca niciodată pe Gabi Tamaș la națională.

Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB. 

Tamaș e un jucător foarte bun, nu puteai să te ții după el la antrenamente. Era foarte bun la alergări”, a declarat Torje, un prieten al stoperului de la FC Voluntari, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Selecționerul Mirel Rădoi a susținut recent cu totul altceva: „Tamaș e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă vom avea nevoie de el. Au tot fost accidentări, infectări cu COVID-19. Are cea mai mare experiență, dar în momentul de față nu pot să spun cu certitudine dacă va fi sau nu prezent la următoarea acțiune”.

Mirel Rădoi l-a dat afară pe Gabi Tamaș de la FCSB

Primul „mandat” al lui Tamaş la FCSB s-a încheiat după ce Mirel Rădoi l-a dat afară pentru indisciplină. În dimineaţa zilei în care echipa trebuia să plece la Turnu Severin, pentru un meciul cu Pandurii, Tamaş nu s-a trezit să vină la antrenament, după ce a petrecut toată noaptea.

Rădoi n-a acceptat scuzele jucătorului şi, în ciuda faptului că Becali a insistat ca Gabi să fie iertat, a rămas pe poziţie şi l-a exclus pe fotbalist din lot.

67 de selecțiiare Tamaș la echipa națională

Cel mai vehement atac la adresa lui Rădoi: „Seamănă cu Domnul Goe! E picătură din Burleanu. Nu are ce căuta la națională”

>

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.