Nationala

Ionel Ganea își „urechează” fiul, deși a marcat: „Nu e normal ce face”

Ionel Ganea (47 de ani) îl critică pe fiul său, George, marcatorul singurul gol din România U23 - Australia U23 1-0, pentru că s-a relaxat după faza din minutul 9.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 iunie 2021

Ionel Ganea (47 de ani) îl critică pe fiul său, George, marcatorul singurul gol din România U23 - Australia U23 1-0, pentru că s-a relaxat după faza din minutul 9.

„A gândit bine faza golului, la fel și execuția. Și-a ales-o bine. Prestația lui, per total, a fost destul de bună. Nu-mi place însă că se relaxează după o reușită. Nu-i normal. 

El trebuie să-și propună să marcheze și al doilea gol, și al treilea gol. Mai e un pic de lucru cu el, la partea de dorință. 

Echipa nu a jucat atât de bine în repriza a doua, ne-am mulțumit cu 1-0. Adversarul a fost destul de bun, au jucat agresiv, am văzut răutate, dorință. Mi-au mai plăcut de la noi Ciobanu și cei din apărare”, a declarat Ganea la Telekom Sport.

Toate Federațiile primesc mulți bani de la UEFA și FIFA pentru jucătorii care pleacă la națională, și cred că FRF trebuie să plătească înapoi cluburilor 
- Ionel Ganea, fost internațional

George Ganea, decisiv în România U23 - Australia U23 1-0

În minutul 9, George Ganea a deschis scorul cu o execuție de atacant veritabil. A preluat perfect o pasă de 50 de metri trimisă de Andrei Ciobanu, apoi l-a lobat elegant pe portarul advers. 

Atacantul Viitorului a fost aproape de „dublă” după doar 3 minute, dar șutul său din unghi spre poarta lăsată goală de o ieșire neinspirată a lui Brewer a trecut peste.

Programul României la Jocurile Olimpice

  • 22 iulie: Noua Zeelanda - Coreea de Sud, Honduras - România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: Noua Zeelanda - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie;  România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras

Momentul adevărului cu Ionel Ganea! Cum i-a rupt piciorul lui John Kennedy și de ce n-a jucat la Steaua

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.