Liga 1

Gigi Becali explică de ce a picat transferul lui Dumiter: „Îi e frică, și-a închis telefonul!”

Andrei Dumiter, în prim-plan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 iunie 2021

Gigi Becali (62 de ani) a explicat de ce a picat transferul lui Andrei Dumiter (22) de la Sepsi OSK la FCSB. 

Andrei Dumiter, tânărul jucător al lui Sepsi OSK pentru care Gigi Becali a negociat, nu va ajunge în cele din urmă la FCSB. Sepsi OSK și FCSB s-au înțeles privind transferul, pentru suma de 350.000 de euro, 20% dintr-un viitor transfer și împrumutul unui junior eligibil pentru regula U21, însă mutarea a fost blocată de impresarul fotbalistului.

Gigi Becali, despre Andrei Dumiter: „A închis telefonul, nu a mai răspuns!”

Gigi Becali spune că teama jucătorului față de reacția impresarului a cântărit decisiv. 

„Ne-am înțeles cu Sepsi, ne-am înțeles cu el, pe contract, apoi a spus că îi e frică de impresar, de Sărmășan. Bine, mă, dacă ți-e frică... eu știu că un jucător își angajează un slujitor, să îl slujească într-un contract. 

Ce înseamnă asta? Eu plătesc și tu îmi slujești. Așa înțeleg eu! Ca impresar, slujești jucătorului și clubului care te plătesc. Ce ar fi putut face agentul? Putea de exemplu să treacă într-un contract că, dacă semnează fără el, plătește 500.000 de euro. Clauză nelegală, dar se întâmplă în România. 

Le e frică copiilor, ek are 22 de ani. Bine, dacă ți-e frică, să fii sănătos, n-avem ce face! Făcuse contractul, tot, apoi a închis telefonul și a mai răspuns. Îl așteptam la București și a închis telefonul”, a spus Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

Când moderatorul Radu Naum a sugerat că fotbalistul și impresarul ar putea fi parteneri, Becali a replicat: „Cum să fie parteneri? Avem altă filosofie de viață!”.

Cătălin Sărmășan // foto: Facebook @ Catalin Sarmasan

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.