Stranieri

Probleme cu transferul lui Răzvan Marin la AC Milan » Prețul cerut de Cagliari i-a speriat pe rossoneri

Răzvan Marin, Cagliari // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 iunie 2021

Jurnalistul Daniele Longo susține că prețul cerut de Cagliari pentru Răzvan Marin (25 de ani) este 18 milioane de euro. Suma este considerată prea mare de către AC Milan, club interesat de jucătorul român.

Miercuri, 9 iunie, AC Milan a intensificat discuțiile cu oficialii lui Cagliari în vederea unui posibil transfer al mijlocașului român Răzvan Marin.

O vizită a lui Pietro Chiodi, impresarul lui Răzvan Marin, la sediul clubului milanez, a fost urmată de o întâlnire între Tommasso Giulini, președintele sarzilor, și Paolo Maldini, oficialul clubului rossonero.

Negocierile pentru Răzvan Marin s-au împotmolit

Totuși, negocierile s-au împotmolit când subiectul discuției a devenit suma de transfer.

Potrivit jurnalistului Daniele Longo, care lucrează pentru Calciomercato, Cagliari cere 18 milioane de euro pentru fotbalistul român. AC Milan ar considera pretențiile lui Cagliari drept nejustificat de mari, astfel că transferul a intrat într-un impas.

Răzvan Marin, sezon excelent

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Cagliari în stagiunea precedentă și a atras atenția cluburilor importante. Pe lângă AC Milan, de Marin s-a interesat și Lyon!

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în vara lui 2020, de la Ajax Amsterdam, în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Cota mijlocașului român a explodat din momentul transferului. În acest moment, Marin e cotat la 15 milioane de euro.

În primul sezon la Cagliari, Răzvan Marin a jucat în 37 dintre cele 38 de etape, adunând 3 goluri și 6 pase decisive.

VIDEO. Cosmin Contra: „Răzvan Marin nu a avut timp să se adapteze la Ajax”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.