Liga 1

„Pariul” lui Gigi Becali a dat chix » Pleacă de la FCSB după un singur sezon și episoade umilitoare!

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 11 June 2021

Alexandru Buziuc (27 de ani) pleacă de la FCSB după un singur sezon petrecut la clubul din Berceni.

Alexandru Buziuc a reprezentat „pariul” lui Gigi Becali în campania de achiziții a „roș-albaștrilor” din vara anului trecut.

„E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. Buziuc e pariul meu. Oamenii din club mi-au spus să nu-l aduc, că nu e suficient de bun, dar așa pariez eu, că Buziuc e atacantul pe care-l căutăm!”, spunea patronul de la FCSB înainte ca transferul lui Buziuc să fie realizat.

Alexandru Buziuc pleacă de la FCSB

În sezonul 2020/2021, randamentul lui Buziuc a fost foarte slab. Atacantul central a adunat 25 de meciuri și doar două goluri la FCSB, fiind de multe ori trimis în Liga 3, la „satelit”.

Buziuc avea contract pe un singur sezon, iar FCSB a decis să nu îl prelungească, din informațiile GSP.ro.

Alexandru Buziuc, la FCSB

Alexandru Buziuc, sezon tulbure la FCSB

Alexandru Buziuc a trecut prin mai multe momente umilitoare la FCSB. Un reper important a avut loc în februarie 2021. Buziuc a fost introdus pe teren la pauza meciului FCSB - Chindia, scor 1-0, dar nu a prins finalul jocului de pe „Arena Națională”. 

În minutul 78, Buziuc a fost înlocuit cu Ante Vukusic, cel mai probabil la indicația finanțatorului Gigi Becali, același om care a insistat pentru aducerea sa în august 2020.

Înainte de FCSB, Buziuc evoluase doar în cluburi mici: FC Vaslui, Rapid Suceava, Gaz Metan, Clinceni. Cu FCSB scris pe legitimație și în CV, statutul său s-ar fi putut schimba cu mult în bine și i-ar fi sporit cota în perspectiva unor transferuri viitoare. Randamentul din clubul lui Becali nu l-a ajutat însă în acest sens. 

Buziuc pleacă de la FCSB după un sezon slab, în care a încasat totuși un salariu superior celui pe care-l avea la Clinceni: Academica îi plătea 3.000 euro lunar, Gigi Becali i-a dat 5.500.

Astăzi, FCSB a efectuat vizita medicală înainte de noul sezon, iar Buziuc nu a fost prezent. 

Săracul băiat, chiar i-am spus lui MM Stoica: «Uite cât se zbate!». Luptă, săracul... 
- Gigi Becali, despre Buziuc, pe 17 mai

VIDEO. Lotul FCSB s-a reunit pentru vizita medicală

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.