Liga 1

Răzvan Lucescu: „FCSB are un handicap! Hai să vă spun de ce Becali procedează așa”

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, a vorbit despre ineficiența de la FCSB, club care nu a mai câștigat niciun titlu în Liga 1 din 2015.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 June 2021

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, a vorbit despre ineficiența de la FCSB, club care nu a mai câștigat niciun titlu în Liga 1 din 2015.

E clar că FCSB are un handicap, pentru că și-a pierdut din suporteri în conflictul cu CSA Steaua. Ar fi stat altfel lucrurile dacă nu exista această ruptură, cred că nici patronul nu s-ar mai fi implicat atât de mult. Vrea să controleze tot.

>

Altfel, e firesc să se întâmple ce se întâmplă în Liga 1. Adică, CFR câștigă mereu, iar Steaua, cu toate investițiile, ajunge tot pe locul doi. Ține de strategia celor două echipe”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Digi Sport.

6 aniau trecut de când FCSB a câștigat ultimul titlu, în sezonul 2014/2015, când roș-albaștrii au reușit tripla campionat - Cupă - Cupa Ligii

Răzvan Lucescu, o nouă aventură la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a revenit la PAOK. Antrenorul român, liber de contract din februarie, după despărțirea de Al Hilal, l-a înlocuit pe Pablo Garcia pe banca echipei din Salonic.

Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK între august 2017 și iunie 2019, perioadă în care a cucerit 3 trofee: campionatul în 2019, Cupa în 2018 și 2019.

În primul mandat la PAOK, Lucescu a antrenat echipa pentru 94 de meciuri. Bilanțul a fost unul foarte bun: 68 de victorii, 12 egaluri și doar 14 înfrângeri. Astfel, Lucescu a rămas în inima suporterilor alb-negri.

CV Răzvan Lucescu

  • Champions League Asia cu Al Hilal
  • sfert de finală în Cupa UEFA 2006, cu Rapid
  • două titluri de campion, cu PAOK și Al Hilal
  • Cupa Arabiei Saudite cu Al Hilal
  • promovare din liga secundă: FC Brașov
  • 7 echipe antrenate: Brașov, Rapid, Petrolul, Jaish, Xanthi, PAOK, Al Hilal și echipa națională a României (2009-2011)

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK și e gata de muncă: „Sunt obligat!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.