Euro 2020

Turneu încheiat pentru un star de la Euro! Verdict crunt al doctorilor

Turneu încheiat pentru Timothy Castagne! Fundașul Belgiei a suferit o dublă fractură la față în partida cu Rusia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 iunie 2021

Timothy Castagne (25 de ani) a suferit o dublă fractură facială în partida Belgia - Rusia, scor 3-0, devenind astfel indisponibil până la finalul Euro 2020, a anunţat Roberto Martinez, selecţionerul Belgiei.

Fundașul dreapta s-a lovit în viteză de rusul Daler Kuziaev, în minutul 26, şi nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit cu Thomas Meunier. Jucătorul lui Borussia Dortmund intrase foarte bine în joc, fiind autorul unui gol și a unei pase decisive.

Castagne, dublă fractură orbitală

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, a anunțat că jucătorul a suferit o dublă fractură orbitală și că nu va mai putea juca la Euro 2020, primul turneu final din cariera lui: „Cu siguranţă nu va putea disputa restul turneului”.

Se poate întoarce De Bruyne

Belgia nu a putut conta la meciul cu Rusia pe unul dintre cei mai buni jucători ai săi, Kevin de Bruyne, care a suferit multiple fracturi faciale în cursul finalei Ligii Campionilor, pierdută de Manchester City în fața lui Chelsea, scor 1-0. Acesta a suferit multiple fracturi faciale după o ciocnire cu fundașul german Antonio Rudiger.

De Bruyne s-ar putea întoarce în echipa Belgiei la meciul programat pe 17 iunie cu Danemarca, la Copenhaga.

VIDEO Budapesta, unicul loc de la EURO 2020 unde toate biletele au fost vândute

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.