Euro 2020

Dumitru Dragomir, despre legendele exilate la tribuna a doua: „Mare umilință! Trebuia să-i pună pe acoperiș!” » Despre cine spune că e în spatele deciziei

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 iunie 2021

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a criticat dur FRF după scandalul "politicieni la VIP, Hagi și Gică Popescu la tribuna a II-a"

  • CONTEXT: GSP a dezvăluit luni că foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, în vreme ce angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale.
  • Acolo a luat loc aproape toată crema politică de azi: Orban, Barna, Bode, Aurescu, Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA.
  • Articolul, pe larg, AICI!

„Trebuia să îi pună pe acoperiș. Mai mare umilință a românilor nu cred că există în țara asta. Să nu îl inviți tu pe Mircea Sandu, care a adus Campionatul European în România ... (n.r. Sandu a declarat pentru GSP că a fost invitat, dar a refuzat) Să îi pui tu pe Hagi și Popescu, cei care au jucat la Real și FC Barcelona, pe Dorinel, care a bătut recordurile de meciuri la echipă națională… să îi pui tu la inelul 3...

Domne, nu știu cine s-a ocupat de asta, dar o umilință mai mare nu am trăit la nivelul fotbalului.

Indiferent dacă UEFA a dat dispoziție sau nu, trebuie atunci în seara aia să îi fi adus. Să îi ții pe Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu la inelul 3... Dacă eu eram în stadion, luam niște haine și le dădeam foc acolo, în stadion!

Eu am condus fotbalul mulți ani. Să știi că invitarea acestor personalități nu e greșită, ai nevoie de ei, dar lângă valorile fotbalistice”, a declarat Dragomir la Pro X.

Mihai Stoichiță nu este vinovat, el este director tehnic, nu organizator. Vor să arunce vina pe el, bine că nu au pus vina pe un antrenor de la copii și juniori. 

Domne, din informațiile mele, toată organizarea a făcut-o Dîncu, tot, tot, tot, cap-coadă. Invitațiile, toate au trecut pe la el. Sunt informat de la cineva foarte aproape de conducerea Federației
Dumitru Dragomir, pentru sursa citată

Prima pagină a Gazetei de azi: angajații FRF și crema politică au văzut confruntarea din zona VIP, iar foștii mari internaționali ai României de la tribuna a II-a
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.