Liga 1

CS Universitatea Craiova anunță 3 despărțiri și 4 jucători noi! Care vor fi amicalele din Austria

CS Universitatea Craiova anunță 3 despărțiri și 4 noutăți! Care vor fi amicalele din Austria

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 15 June 2021

Jucătorii Universității și-au reluat pregătirile în Lunca Jiului, iar noutățile sunt Markovici, Gustavo, reveniți după împrumuturi, Alex Mărieș și Denis Rusu. Joi au programată vizita medicală, iar în aceeași zi pleacă în cantonament în Austria, unde își vor măsura forțele, printre altele, cu SV Horn și Olympiakos Pireu

De asemenea, Craiova a anunțat că s-a despărțit de fotbaliștii Alex Tudorie, Juan Cámara și Andrei Marinescu.

Bănia a intrat în febra pregătirilor. Baza de la Lunca Jiului e din nou animată, iar clubul tocmai a anunțat 4 noutăți. Este vorba despre Gustavo, Jovan Markovic, reveniți după împrumuturi, primul la Ajman Club, celălalt la Clinceni, despre Alexandru Mărieș și portarul Denis Rusu.

Mărieș, luat pe 5.000 de euro de la Comuna Recea, a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 5 ani. Moldoveanul Denis Rusu, fost la Poli Iași și la Viitorul Tg. Jiu, a semnat un contract valabil pe un an.

Oltenii au programată joi vizita medicală, în aceeași zi urmând să plece în Austria, pentru un cantonament ce va lua sfârșit la începutul lui iulie.  Atunci e programat amicalul de gală cu Olympiakos Pireu (3 iulie), anunțat recent, în exclusivitate, de GSP.RO.

În Austria, Universitatea are programate patru meciuri-test, iar din informațiile Gazetei, o altă adversară este echipa austriacă SV Horn, activă în Bundesliga 2.

Celelalte două amicale vor fi anunțate de club în scurt timp, după semnarea actelor. 

10iulie e data la care Universitatea Craiova are programat primul meci oficial: Supercupa cu CFR Cluj

2000de abonamente a vândut Craiova pentru sezonul viitor, în doar 4 zile

EXCLUSIV Sorin Cârțu, mesaj dur către autoritățile din Craiova: „Dacă ești fraier atunci suporterii o să se taie, o să se bată între ei!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.