Euro 2020

Pogba l-a imitat pe Cristiano Ronaldo! Ce l-a deranjat pe francez la conferința de presă

+39 Foto
Paul Pogba și trofeul oferit pentru omul meciului Franța - Germania

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 iunie 2021

Franța a început cu dreptul EURO 2020 și a câștigat meciul de foc contra Germaniei, 1-0, după un joc excelent.

Mijlocașul Paul Pogba (28 de ani) a avut o prestație foarte bună: a fost decisiv la faza autogolului lui Hummels și extrem de activ la mijlocul terenului.

Desemnat de UEFA omul meciului, jucătorul lui Manchester United a fost prezent la conferința de presă de după partidă, unde a făcut un gest asemănător cu al lui Cristiano Ronaldo.

Astfel, înainte de a răspunde întrebărilor primite de jurnaliști, Pogba a dat la o parte de pe masă o sticlă de bere Heineken, unul dintre sponsorii competiției, al cărei nume se află pe trofeul acordat celui mai bun jucător. 

VIDEO Pogba refuză o sticlă de bere aflata pe masă la conferința de presă

@gsp.ro

Pogba l-a imitat pe Ronaldo și a dat la o parte berea la conferință de presă. ##euro2020 ##paulpogba @equipedefrance

♬ Bymyside - Official Sound Studio

Explicația gestului făcut de francez e una simplă. Acesta este de religie musulmană și nu consumă alcool, astfel că nu a dorit ca în timpul conferinței sale să fie în prezența unei sticle de beri, chiar dacă era o bere fără alcool.

Pogba, deranjat de sticla de bere din fața lui

28 de aniși 347 zile a fost vârsta medie a titularilor Germaniei, cea mai mare din ultimii 21 de ani la un turneu final major, după ce la Euro 2000 fusese de 30 de ani și 86 de zile, în meciul cu România

34 de aniau trecut de când Germania n-a mai reușit să învingă pe teren propriu Franța, ultimul succes datând din 1987, 2-1 într-un amical

VIDEO Cosmin Contra, declarații după ce a fost prezent la antrenamentul Ucrainei: „E o plăcere să te sune pentru a te invita la antrenament”

>

Citește mai multe știri de la EURO 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.