Liga 1

Motivul pentru care un jucător de la CS Universitatea Craiova a fost pus pe liber de patronul Mihai Rotaru

Juan Camara (al doilea jucător de la stânga la dreapta)

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 16 iunie 2021

Deși n-a strălucit la CS Universitatea Craiova, spaniolul Juan Camara (27 de ani) s-a supărat când a fost lăsat în afara lotului, pentru a fi odihnit.

Astfel că investitorul Mihai Rotaru a decis să nu-l mai transfere definitiv de la Jagiellonia Bialystok.

La Universitatea Craiova totul se derulează pe repede înainte. Luni a fost reunirea, marți au fost prezentate noutățile și despărțirile, iar în această dimineață, o parte a lotului a făcut vizita medicală

. Dintre plecările anunțate, Juan Camara, Alexandru Tudorie și Andrei Marinescu, prima atrage atenția. 

Ca Pigliacelli

Mijlocașul spaniol adus via Dinamo în februarie n-a avut impactul așteptat asupra jocului Universității. Dar, din informațiile Gazetei, acesta nu este singurul motiv pentru care investitorul Mihai Rotaru a decis să renunțe la un transfer definitiv, opțiune pe care o avea în înțelegerea cu Jagiellonia Bialystok. 

În perioada petrecută în Bănie, susțin sursele GSP.ro, Camara n-a fost un adevărat coechipier. Asemenea portarului Mirko Pigliacelli sezonul trecut, după ce Pițurcă l-a trecut pe bancă, ibericul s-a arătat și el foarte deranjat când, la un moment dat, antrenorul Marinos Ouzounidis l-a trecut pe margine. 

200.000 de euroar fi trebuit să vireze Universitatea în cazul unui transfer definitiv al spaniolului, în contul celor de la Jagiellonia, proprietara jucătorului

De 5 ori out 

Înaintea unei deplasări, tehnicianul grec a decis să-l odihnească, l-a lăsat acasă, iar mijlocașul spaniol s-a supărat. Ceea ce colegilor nu le-ar fi picat tocmai bine! 

Per total, Camara n-a fost reținut în lot la 5 partide, toate disputate în play-off. Este vorba despre ambele dueluri cu Academica Clinceni, la 0-2 cu Sepsi, 2-3 cu Botoșani și la 1-3 cu CFR Cluj.

3 aniera perioada pentru care Craiova putea prelungi cu Juan Camara, conform opțiunii din acordul încheiat în februarie

Tragere la sorți: CS Universitatea Craiova e cap de serie

Astăzi, la 14:30, Universitatea își va afla adversarul din turul al 2-lea preliminar al Conference League. 

Oltenii sunt cap de serie și pot întâlni echipe precum Velez (Bosnia-Herțegovina) / Coleraine (Irlanda de Nord), Paide Linnameeskond (Estonia) / Slask Wroclaw (Polonia), Laci (Albania) / Podgorica (Muntenegru), Ashdod (Israel) și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria).

VIDEO Cârțu, mesaj dur către autoritățile din Craiova: „Dacă ești fraier atunci suporterii o să se taie”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.