Euro 2020

Se revoltă după ce s-a întâmplat cu liderii „Generației de Aur” pe Arena Națională: „E penibil! Vai de capul nostru”

Popescu și Hagi au făcut poze cu spectatorii de la tribuna 2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 June 2021

Viorel Moldovan, fost antrenor secund al echipei naționale, a comentat situația iscată la primul meci de la EURO 2020 organizat în București, Austria – Macedonia de Nord 3-1.

Fostul atacant a început să vorbească ironic despre subiect, amuzându-se de situația creată, ulterior declarându-se dezamăgit de cele întâmplate cu liderii Generației de Aur.

„Eu am fost inspirat pentru că nu m-am dus la meci, l-am văzut de la televizor. Am primit și eu o invitație din partea Federației și, când am văzut ce poartă era trecută pe bilet, am zis «Ce naiba?! S-a schimbat tribuna oficială? E în partea opusă?». 

La tribuna a II-a nu ai protocol, nu ai șampanie, nu ai caviar sau foie gras. Ce sa fac acolo? Să stau lângă Hagi și Popescu și să vorbim despre fotbal? Ei sunt prinși cu fuziunea, poate îmi propunea Hagi să preiau echipa.

Am zis «Bă, nu mă duc». Eu vreau la lojă, am un nivel, mă respect. Nu am avut nici parcare. Nu pot să mă deplasez... Vreau să merg cu mașina, eu așa m-am obșinuit. Mai glumim și noi acum. 

Mă rog... E penibil! Asta e țara! Ce să mai.... E păcat și dezolant! Vai de capul nostru...”, a declarat Viorel Moldovan la Pro X.

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Olanda - Austria

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.