Liga 1

Jucătorul ratat de FCSB poate evolua în Liga 1: „Am primit patru oferte”

Alexandru Albu, cu mingea la picior, a fost dorit de FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 iunie 2021

Gigi Becali a avut ca principal obiectiv în această vară transferul a doi fundași centrali, iar FCSB i-a adus pe Stipe Vucur și Alexandru Crețu.

Pe lângă cei doi, echipa roș-albastră s-a arătat interesată și de Alexandru Albu, un mijlocaș defensiv de 27 de ani, care poate juca și ca fundaș central. Acesta aparține de Concordia Chiajna, iar în sezonul recent încheiat a fost împrumutat la UTA, acolo unde a bifat 36 de meciuri în Liga 1.

FCSB s-a interesat de Alexandru Albu

Albu a declarat că au existat din nou negocieri cu FCSB, așa cum s-a întâmplat și în vara lui 2020, dar au căzut din cauza prețului cerut de Chiajna, clubul din Ilfov dorind 400.000 de euro pentru acesta.

„De abia de la 1 iulie ar fi trebuit să revin la Chiajna, dar eu zic că-mi voi rezolva situația înainte de această dată. 

Am patru oferte din Liga 1, două de la echipe de play-off și alte două de la formații din play-out. Dar sunt și ceva discuții cu formații din străinătate. O să văd ce aleg, căci depind și de ceea ce-și dorește Chiajna.

Au fost din nou discuții și cu FCSB, însă totul a căzut când s-a ajuns la suma de transfer cerută în schimbul meu”, a spus Albu pentru sportarad.ro.

750.000 de euroe cota lui Albu, potrivit transfermarkt

VIDEO FCSB, primul antrenament sub comanda lui Dinu Todoran

>

Citește mai multe știri despre FCSB 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.