Euro 2020

Gigantul Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul i-a prăbușit acțiunile + reacția UEFA

Cristiano Ronaldo, la conferința de presă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 iunie 2021

Coca-Cola a reacționat după ce gestul lui Cristiano Ronaldo de la conferința de presă de luni a avut implicații majore asupra valorii acțiunilor companiei.

Luni, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Ungaria și Portugalia, scor 0-3, de la EURO 2020, CR7 a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă.

Gestul său a avut un impact puternic, gigantul american înregistrând pierderi de miliarde: de la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo

La scurt timp după, compania a reacționat, potrivit givemesport, comunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”.

O reacție a venit și din partea unui purtător de cuvânt al UEFA: „Jucătorilor le sunt oferite apă, pe lângă Coca-Cola și Coca-Cola zero zahăr, la sosirea la conferințele de presă”.

VIDEO. Lui Cristiano Ronaldo nu-i place Coca-Cola!

@gsp.ro

Lui Cristiano Ronaldo nu-i place Coca Cola. S-a enervat înainte de Ungaria - Portugalia. #cristianoronaldo #ronaldo #euro2020 #cocacola

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Cristiano Ronaldo, cunoscut pentru atenția deosebită pe care o dă alimentației și pentru regimul de viață extrem de sănătos, a fost nemulțumit de sticlele de Coca-Cola de pe masă, puse pentru reclamă.

Ronaldo le-a dat la o parte și a plasat în locul lor sticla sa de apă: „Beți apă!” a exclamat Cristiano.

Giggs l-a obligat să renunțe la Cola

Acum mai mulți ani, Ronaldo a apărut în reclame Coca Cola și Pepsi, iar la United, Ryan Giggs l-a pus pe Ronaldo la perete când l-a văzut cu o Cola în mână. Jan Aage Fjortoft, fost fotbalist, acum comentator, a povestit incidentul, pe care l-a aflat de la Solskjaer: 

„Ronaldo a venit la micul dejun cu o Cola în mână. Giggs l-a pus la perete și i-a spus «Să nu mai faci asta niciodată!»”.

Paul Pogba, gest asemănător

Desemnat de UEFA omul meciului Franța - Germania 1-0, jucătorul lui Manchester United a fost prezent la conferința de presă de după partidă, unde a făcut un gest asemănător cu al lui Cristiano Ronaldo.

Înainte de a răspunde întrebărilor primite de jurnaliști, Pogba a dat la o parte de pe masă o sticlă de bere Heineken, unul dintre sponsorii competiției, al cărei nume se află pe trofeul acordat celui mai bun jucător.

@gsp.ro

Pogba l-a imitat pe Ronaldo și a dat la o parte berea la conferință de presă. #euro2020 #paulpogba @equipedefrance

♬ Bymyside - Official Sound Studio

Mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.