Liga 1

Dinamoviștii exultă, după întâlnirea de azi: „Avem stadion!”

Ministrul Lucian Bode a oferit vești bune pentru fanii lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 iunie 2021

Lucian Bode (46 de ani), ministrul Afacerilor Interne, a oferit noutăți cu privire la noul stadion Dinamo.

Lucian Bode, numărul 1 în MAI, a declarat în cadrul evenimentului „Sportul le oferă pe toate”, organizat la inițiativa Clubului Sportiv Dinamo, că „s-a intrat în linie dreaptă” în ceea ce privește demersurile pentru construirea noii arene a lui Dinamo.

Lucian Bode, vești bune despre stadionul Dinamo

Bode a declarat că toate problemele juridice au fost rezolvate, astfel că nu mai există piedici în privința construcției stadionului. Ministrul a mai precizat că urmează definitivarea documentațiilor și apoi predarea terenului spre Compania Națională de Investiții, conform Fanatik,

În mai, Bode anunțase că terenul pe care actualul stadion al lui Dinamo este amplasat aparține acum statului român, odată cu ultima decizie a Curții de Apel în speța CS Dinamo vs. Nicolae Badea, fostul acționar de la FC Dinamo.

Vestea l-a entuziasmat pe Ionel Dănciulescu, emblema clubului alb-roșu. Danciu a postat o fotografie pe contul personal de Instagram cu mesajul „Avem stadion!!”. În poză, la o masă, mai apar Dănuț Lupu, ministrul Lucian Bode, dinamovistul Dan Capatos, moderator TV, și Valentin Popescu, director marketing sportiv Alexandrion Group. 

Ionel Dănciulescu anunță: „Avem stadion!!” // foto: captură Instagram @ danciulescuionel

Totul despre noul stadion Dinamo

Viitoarea arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo. Varianta „Velodrom” era de rezervă și au fost piedici de la bun început. Vecinii aflați în zona „Velodromului” din Ștefan cel Mare au deschis acțiuni în instanță, în momentul când s-a pus problema construirii noii arene acolo, reclamând diverse lucruri.

Din informațiile GSP.RO, din ceea ce estimează și ministerul, până la finalul lui 2021 ar trebuie să se atribuie lucrarea, pentru ca din 2022 să înceapă munca practică a ridicării noii arene.

Lucian Bode a oferit noutăți despre stadionul Dinamo // foto: Facebook @ Lucian Bode

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo s-au reunit și au efectuat primul antrenament

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.