Euro 2020

Fără Hagi și Popescu pe Arena Națională? Decizie radicală înainte de Ucraina - Macedonia de Nord

Hagi și Popescu au urmărit meciul dintre Austria și Macedonia de Nord de la tribuna a 2-a

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 iunie 2021

Gică Hagi (56 de ani) și Gică Popescu (53) ar fi decis să nu asiste la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord, programat joi, de la ora 16:00, pe „Arena Națională”.

La solicitarea Gazetei Sporturilor, UEFA a anunţat că va interveni pentru ca legendele fotbalului românesc să primească bilete la oficială: „UEFA va lua legătura cu Federația din România pentru a încerca să găsească o soluție și cât mai multe legende ale fotbalului să participe la următoarele meciuri în cele mai bune condiții posibile”.

Încercând acum să-și spele imaginea, deși inițial insistase că nu a greșit cu nimic și că doar a respectat procedurile impuse de UEFA, FRF a anunțat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook că ei au solicitat bilete de la UEFA, în urma scandalului de la UEFA.

Hagi și Popescu nu ar mai veni pe Arena Națională

Așadar, la următorul meci găzduit de Arena Națională, anume Ucraina-Macedonia de Nord, gloriile fotbalului românesc, precum Gică Hagi și Gică Popescu, ar putea asista de la tribuna VIP.

Totuși, cei doi foști mari jucători ar fi decis să nu participe la meci, potrivit sport.ro.

Un alt fost fotbalist foarte important al României, Dorinel Munteanu, care este și ambasador al competiției, a fost invitat să urmărească următorul meci de pe Arena Națională tot de la „oficială”, dar nu a părut impresionat: 

„M-a sunat cineva de la FRF, nu ştiu cine, și mi-a spus că vor să repare greșeala. Nu am băgat prea mult în seamă. Dar da, ne-au invitat la VIP la meciurile următoare”.

VIDEO. Mihai Bendeac: „Mie mi-a plăcut Florea Dumitrache, dar Hagi e cel mai mare!”

>

Mai multe știri despre acest subiect:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.