GSP special

Euro la Indigo, ep. 6 » Un gol de la Euro i-a amintit lui Robert Niță de Dinamo - Foresta 4-5: „Balșoi spasibo! Putin, aștept convocarea, prietene!”

Robert Niță, în episodul 6 din Euro la Indigo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 June 2021

EURO LA INDIGO. Robert Niță (44 de ani) a refăcut azi golul înscris de Aleksei Miranchuk din Finlanda - Rusia, scor 0-1, care i-a amintit de celebrul Dinamo-Foresta. Vezi mai jos videoul realizat de Niță în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, și înscrie-te in superconcurs!

  • Nu uita, „Euro la indigo" are și super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

>

După ce Eric de Oliveira a fost protagonistul primelor 5 episoade, Niță a ținut să își facă introducerea în rime:

„L-am lăsat pe Eric câteva zile să-și intre puțin în mână și astăzi încep eu cu un supergol, o superexecuție. Când cu stângul, când cu capul, când cu dreptul, când cu latul”.

Imediat după, a descris golul înscris de Miranchuk la Sankt Petersburg: „Intră în careu, face preluare, își pune mingea pe piciorul stâng și șutează la colțul lung, peste portar! Supergol, superexecuție! O să încercăm să îl recreăm, sper să-mi și iasă. E puțin în oglindă cu golul marcat de mine când am pus «cățeii» cu botul pe labe în Ștefan cel Mare. Da, vă amințiți bine, Dinamo - Foresta 4-5. Atât că era cu dreptul, dar acum voi da cu stângul. Stângul-dreptul-capul-pieptul, nu contează, sper să-mi iasă... și să prind EURO

Niță s-a amuzat apoi: "Nu sunt eu brazilian cum e Eric, dar tot sunt meseriaș. Sunt stângaci de ambele picioare și o să vă demonstrez și astăzi”.

Într-adevăr, i-a ieșit execuția, din a treia încercare! „Ăla eee! Bravo, bă băiatule! Fenomenal! Putin, aștept convocarea, prietene”, a exclamat Niță.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.