Pariuri sportive

Danemarca - Belgia » Trei PONTURI pentru meciul care îi poate duce pe belgieni în optimi

Articol de Alberto Boțoghină  —  joi, 17 iunie 2021

Danemarca - Belgia se joacă azi, de la 19:00, la Copenhaga, pe același stadion unde, acum cinci zile, Christian Eriksen a fost la un pas să-și piardă viața. Cele două echipe vor avea un moment dedicat lui Eriksen, acum în stare stabilă, la spital, iar fotbalul pare că va pica în plan secund, măcar în primele minute ale confruntării din Grupa B.

Grupa B poate aduce cel mai mult dramatism de la acest Campionat European. În cazul în care Danemarca o va învinge pe Belgia, atunci toate cele patru echipe din grupă vor avea câte trei puncte, după primele două meciuri. Miercuri, Rusia a câștigat la limită duelul cu Finlanda, scor 1-0.

Danemarca și Belgia s-au confruntat ultima dată în 2020, în Liga Națiunilor. Belgienii au câștigat ambele confruntări: 2-0 pe terenul danezilor și 4-2 în returul de la Bruxelles.

După momentele dramatice cu Eriksen, Danemarca n-a reușit să-și revină și a fost învinsă de Finlanda, rezultat care a complicat soarta calificării pentru danezi. Rămâne de văzut dacă mesajul transmis de Eriksen a reușit să-i mobilizeze din nou pe elevii lui Kasper Hjulmand, selecționer care a recunoscut că fotbaliștii danezi au fost epuizați psihic după acel moment șocant.

Trei PONTURI pentru DANEMARCA - BELGIA:

  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,40 la Unibet
  • PSF 2 - cotă 1,70 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Betano
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.