Liga 1

CS Universitatea Craiova în cantonament în Austria » Amicale cu UFA, Swarovski, SV Horn și Olympiakos!

CS Universitatea Craiova în cantonament la Innsbruck

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 17 iunie 2021

Oltenii au încheiat astăzi vizita medicală și la 19:00, la bordul unui charter, vor decola spre Austria. În cantonamentul de la Neustift Im Stubaital, Tirol, jucătorii Universității Craiova au patru teste programate, iar cel de gală, cu Olympiakos Pireu, va fi practic repetiția generală dinaintea Supercupei cu CFR Cluj, programată pe 10 iulie. 

Neustift Im Stubaital, Tirol, va fi și în această vară gazda Universității Craiova în pregătirile pentru noul sezon. După ce, ieri și azi dimineață, au efectuat vizita medicală, oltenii se pregătesc acum să urce în charterul care va decola la 19:00. cu destinația Innsbruck, de unde, cu autocarul, vor ajunge în cantonament.

Alb-albaștrii se vor pregăti în Tirol până pe 3 iulie, perioadă în care au programate patru meciuri-test, după cum urmează: 

  • cu UFA, pe 25 iunie

  • cu FC Swarowski, pe 29 iunie

  • cu SV Horn, pe 2 iulie

  • cu Olympiakos Pireu, pe 3 iulie

Toate amicalele vor fi transmise în direct pe pagina oficială de Facebook a clubului. Cel de gală cu multipla campioană a Greciei va fi practic repetiția generală pentru Supercupa României, din 10 iulie, cu campioana CFR Cluj. După fluierul final al acestui test, deținătoarea Cupei României se va întoarce în țară, unde va continua pregătirile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.