Euro 2020

Vedeta Ucrainei, show la conferință după meciul de la București » I-a sfidat pe Ronaldo și Pogba: „Vă rog, contactați-mă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 iunie 2021

Ucraina a câștigat în fața Macedoniei de Nord, 2-1, într-un meci jucat la București, iar jucătorii lui Shevchenko au făcut show la conferința de presă.

După ce a marcat un gol pe Arena Națională, extrema Andriy Yarmolenko (31 de ani) a amuzat pe toată lumea la conferința de presă, când a mutat sticlele de suc și de bere ale sponsorilor turneului.

VIDEO Yarmolenko, show după Ucraina – Macedonia de Nord

După ce Cristiano Ronaldo a mutat sticlele de Coca Cola înainte conferinței, iar Paul Pogba dat la o parte o sticlă de bere, jucătorul lui West Ham a făcut invers de cât cei doi, având și un mesaj pentru cele două companii.

Pot să fac ceva? Am văzut că Ronaldo a făcut-o... Vreau să mut sucul aici, vreau să mut bere aici. Vă rog, căutați-mă. Coca Cola și Heineken, vă rog să mă contactați”, a spus Yarmolenko la conferința de presă, spre amuzamentul tuturor

>

Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul i-a prăbușit acțiunile

Marca a scris că după gestul lui Ronakdo, gigantul american a înregistrat pierderi de miliarde. De la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

Compania Coca Cola a reacționat, potrivit givemesport, comunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”. 

O reacție a venit și din partea unui purtător de cuvânt al UEFA: „Jucătorilor le sunt oferite apă, pe lângă Coca-Cola și Coca-Cola zero zahăr, la sosirea la conferințele de presă”.

VIDEO Dan Petrescu după Ucraina - Macedonia de Nord: „A fost un meci bun, Ucraina a meritat să câștige”

>

Citește mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.