Liga 1

Veste excelentă primită de Gigi Becali » Și-a reziliat contractul și poate semna cu FCSB

Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a primit acceptul lui Plzen de a-și căuta o nouă formație.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 iunie 2021

Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a primit acceptul lui Plzen de a-și căuta o nouă formație.

Gigi Becali este tot mai aproape să îndeplinească un obiectiv important din această vară. Viktoria Plzen l-a anunțat astăzi pe Zdenek Ondrasek că își poate căuta un nou angajament. FCSB este în pole-position pentru obținerea semnăturii atacantului ceh. Pe fir ar fi intrat și Wisla Cracovia.

Cine este Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evoluează din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri.

Zdenek Ondrasek, sub contract cu partenerii Aneimaria Prodan

Zdenek Ondrasek este impresariat de frații Zika, parteneri ai Aneimaria Prodan în firma SPOCS. Din informațiile oferite de site-ul oficial, Pavel Zika este directorul executiv al firmei de impresariat, iar David și Filip sunt colaboratori.

SPOCS reprezintă o rețea globală de consultanți sportivi, cu sferă de influență în Munchen, Hamburg, Londra, Birmingham, Marid, Zurich, Sofia, Viena, Paris, Praga, Istanbul, București, Cairo, Dubai sau Qingdao.

VIDEO Prima conferință a lui Dinu Tudoran la FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.