Euro 2020

Jucătorii n-au înțeles nimic, fanii au luat foc pe Twitter! Moment bizar în finalul meciului Croația - Cehia

+9 Foto
Croația - Cehia s-a terminat cu 20 de secunde mai devreme. oto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 June 2021

Croația - Cehia 1-1, cel de-al doilea meci al zilei de la EURO 2020, s-a încheiat cu 20 de secunde mai devreme.

Carlos del Cerro Grande, „centralul” spaniol care a condus partida de pe Hampden Park din Glasgow, a luat pe toată lumea prin surprindere, fluierând finalul meciului cu 20 de secunde mai devreme. 

Deși au fost dictate trei minute de prelungiri, iar Croația se afla într-o fază convenabilă de atac, ibericul a așteptat să se scurgă două minute și 41 de secunde din timpul adițional dictat, iar apoi a fluierat finalul. 

Microbiștii au remarcat pe Twitter decizia de neînțeles a lui Cerro Grande: „Arbitrul tocmai ce a fluierat cu 20 de secunde mai devreme, în timp ce Croația ar fi putut încerca o ultimă centrare. Aveți vreo informație despre el? Încearcă să trimită acasă adversarele periculoase ale La Roja?”, a sunat una dintre replici.

Croația și Cehia, remiză la Euro 2020

Cehia este neînvinsă după primele două meciuri de la Euro 2020. Patrik Schick a fost și astăzi protagonist. În minutul 35 a obținut o lovitură de la 11 metri, după un cot încasat în figură de la Lovren. Atacantul lui Leverkusen și-a asumat executarea penalty-ului, deși sângele continua să îi curgă din nas.

Croația s-a dezmeticit după pauză. Ivan Perisic a egalat în minutul 47, după o acțiune personală, în flancul stâng al atacului, finalizată cu un șut imparabil. Finalul a fost unul liniștit. Niciuna dintre combatante nu a riscat. Vicecampioana mondială a părut să lase totul pentru ultima rundă, când înfruntă codașa Scoția.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Croația - Cehia 1-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.