Liga 2

Noua arenă din Ghencea va fi inaugurată cu un amical istoric! Când și cu cine va juca Steaua

Noul stadion din Ghencea ar urma să fie inaugurat pe 7 iulie 2021, cu un meci amical între CSA Steaua și OFK Belgrad.

Articol de Marius Mărgărit  —  Friday, 18 June 2021

Noul stadion din Ghencea ar urma să fie inaugurat pe 7 iulie 2021, cu un meci amical între CSA Steaua și OFK Belgrad.

Arena ultramodernă din Ghencea este gata de inaugurare. Reprezentativele din Macedonia de Nord și Austria s-au pregătit deja acolo, în vederea Euro 2020, dar primul meci oficial ar urma să fie între CSA Steaua și OFK Belgrad, conform unor surse autorizate ale Gazetei.

Fostă mare putere a fotbalului iugoslav, cu 5 titluri de campioană, OFK Belgrad se zbate acum în mediocritate, în al 3-lea eșalon fotbalistic din Serbia. Meciul are însă o însemnătate aparte. Este același adversar cu care Steaua a inaugurat și vechea arenă din Ghencea.

Steaua - OFK Belgrad, inaugurare cu repetiție

Pe 9 aprilie 1974, Steaua București juca primul meci pe arena din Ghencea, un amical contra lui OFK Belgrad. Partida se încheia la egalitate, scor 2-2, iar echipa de start a „militarilor” era: Coman – Sătmăreanu, Sameş, Smărăndache, Cristache – I. Dumitru, Iovănescu – Pantea, Iordănescu, Năstase, Ion Ion.

Fanii au propus adversarul

Fanii din Peluza Sud au propus amicalul cu OFK Belgrad încă din vara trecută, după ce antrenorul Daniel Oprița a cerut un adversar pe măsura formației pe care o antrenează, pentru a evita o eventuală umilință la inaugurarea arenei.

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.