Liga 1

Miza pe străini! Încă un transfer pentru Adi Mutu la FCU Craiova 1948

Mamadou Bagayoko / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 June 2021

FCU Craiova 1948 a rezolvat cel de-al patrulea transfer al verii: oltenii s-au înțeles cu Mamadou Bagayoko, 31 de ani, un internațional ivorian cu 16 apariții în naționala Côte d'Ivoire.

Fundaș dreapta de meserie, Mamadou Bagayoko a bătut deja palma cu gruparea finanțată de familia Mititelu, anunță pagina de facebook a alb-albaștrilor. Ultima oară în Belgia, la Mechelen, ivorianul a fost împrumutat sezonul trecut în Serbia, la Steaua Roșie Belgrad. Acesta a mai evoluat pentru Africva Sports, Slovan Bratislava, Petrazalka, Sint-Truiden și Leuven.

În naționala Coastei de Fildeș, a fost coleg cu nume uriașe precum Yaya Toure sau Salomon Kalou, având oportunitatea de a-l înfrunta într-un meci direct pe marele Leo Messi.

VIDEO Mamadou Bagayoko în acțiune

Trei transferuri la FCU Craiova 1948 

FCU Craiova 1948 a început mutările pentru sezonul următor. Mutu vrea să își completeze lotul înaintea stagiului de pregătire din Slovenia, programat în perioada 21 iunie - 6 iulie, așa că oltenii mută la foc automat. Vineri, oltenii au anunțat în mod oficial două mutări. Sunt primele de la venirea „Briliantului”: Pedro Machado, un stoper de 24 de ani, de picior drept, și Samuel Asamoah (27 de ani), un mijlocaș ghanez care a evoluat ultima oară în Belgia, la Sint-Truidense.

Până la venirea lui Mutu, oltenii îl mai acontaseră pe Juan-Francisco Bauza (25 de ani), extremă care a jucat sezonul trecut la Csikszereda.

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

>

Citește și alte știri despre FCU Craiova 1948: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.