Euro 2020

Vulcanul maghiar a erupt! Momente uluitoare după golul Ungariei » Jurnalistă luată cu fulgi cu tot! Imaginile zilei la EURO

+18 Foto
Attila Fiola a sărbătorit golul vs. Franța într-o manieră inedită

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 iunie 2021

Attila Fiola (31 de ani) a sărbătorit golul prin care a deschis scorul în meciul dintre Ungaria și Franța, scor 1-1, într-un mod inedit.

Attila Fiola, fundaș de bandă care aparține de MOL Fehervar, a șocat campioana mondială în minutele de prelungire ale primei reprize. Un 1-2 rapid cu Sallai l-a lăsat pe Fiola singur cu Lloris, portarul francez fiind învins de o execuție la colțul scurt.

VIDEO. Attila Fiola, momente șocante în Ungaria - Franța

La fel de spectaculos ca golul a fost și modul în care Fiola a sărbătorit reușita. Maghiarul a alergat spre marginea terenului, a sărit peste o bandă de protecție și a ajuns lângă masa unei jurnaliste care comenta partida. 

Ce a urmat a fost șocant: Fiola a aruncat o parte dintre obiectele jurnalistei de pe masă, apoi a fost tras la o parte de colegii săi, în timp ce infernul s-a declanșat și în tribune.

În tot acel timp, jurnalista privea terifiată.

+18 Foto
Ungaria - Franța. Sursă foto: Guliver/Getty Images

Prin reușita sa, Fiola a încheiat seria de 527 de minute a Franței fără gol primit. Campioana mondială nu mai primise gol de 6 meciuri!

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.