Euro 2020

Joachim Low, înainte de „șocul” Portugalia - Germania: „Cristiano poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola”

Joachim Low a vorbit despre Cristiano Ronaldo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 iunie 2021

Înainte de Portugalia - Germania, meci din grupa F la EURO 2020, selecționerul neamț Joachim Low (61 de ani) și-a avertizat jucătorii: „Cristiano Ronaldo poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola”.

Gestul lui Cristiano Ronaldo de la începutul săptămânii, când portughezul a înlăturat sticlele de Coca-Cola pe care le avea în fața sa pe masa de conferințe, continuă să aibă ecou.

Joachim Low, înainte de Portugalia - Germania: „Cristiano poate face mai mult”

Înainte de meciul dintre Portugalia și Germania, duelul de foc al acestei etape de la EURO, Low a vorbit la conferința de presă despre Ronaldo, principalul om de atac al lusitanilor.

„Cristiano poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola. Nu este un spectacol individual, asta este clar. Portugalia este în top de 4 sau 5 ani. Prin triumful de la EURO 2016 au crescut împreună, sunt o echipă grozavă. 

Mai este un spectacol individual? Înainte era, cu Cristiano Ronaldo în postura de superstar al echipei. El era «omul», dar asta s-a schimbat. Au mai mulți jucători de mare calitate: Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix, Diogo Jota și mulți alții, care sunt implicați în atac la fel de mult precum Cristiano”, a transmis Low, citat de The Sun.

Cristiano Ronaldo a afectat Coca-Cola

Luni, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Ungaria și Portugalia, scor 0-3, CR7 a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă.

Gestul său a avut un impact puternic, gigantul american înregistrând pierderi de miliarde: de la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

La scurt timp după, compania a reacționat, comunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”.

Între timp, UEFA, prin Martin Kallen, directorul turneului, a avertizat echipele naționale și le-a transmis că ar putea fi amendate dacă jucătorii mai fac astfel de gesturi.

>

Mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.