Euro 2020

VAR, intervenție în favoarea Spaniei la meciul cu Polonia! Anglia nu a primit penalty la o fază similară

+13 Foto
Gerard Moreno, călcat pe gleznă de mijlocașul Jakub Moder

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 iunie 2021

În a doua repriză a meciului dintre Spania și Polonia, ibericii au primit penalty la un fault asupra lui Gerard Moreno (29 de ani).

În minutul 56, atacantul lui Villarreal a fost călcat pe gleznă de mijlocașul Jakub Moder, într-o demonstrație de neglijență.

Penalty pentru Spania la faultul asupra lui Gerard Moreno

„Centralul” italian Daniele Orsato a lăsat jocul să curgă, dar a fost avertizat din camera VAR și a mers la marginea terenului pentru a revedea faza. Arbitrul a dictat penalty, Gerard Moreno a „arestat” mingea, dar a trimis în bara din dreapta a porții lui Szczesny!

Gerard Moreno, faultat de Jakub Moder

6 penalty-uria ratat Spania la Campionatele Europene. Nicio altă reprezentativă nu a ratat mai mult de două!

Anglia nu a primit penalty

Ieri, în Anglia - Scoția 0-0, într-o fază asemănătoare, Raheem Sterling a fost călcat în careu de Andrew Robertson, dar „centralul” Mateu Lahoz a refuzat orice discuție pe marginea fazei.

În minutul 79, Raheem Sterling, marcatorul unicului gol al englezilor la Euro 2020, a pătruns în careu, l-a depășit pe Robertson, apoi s-a prăbușit. Căpitanul scoțienilor l-a călcat cu picorul stâng pe vârful piciorului drept.

Mijlocașul de la Manchester City a exagerat, dar contactul a fost evident. Extrem de sigur, Mateu Lahoz a lăsat jocul să continue. Nici responsabilii din camera VAR, Alejandro Hernández, Jose Maria Sanchez și Filippo Meli nu au intervenit.

Sterling, călcat de Robertson

Olanda a primit penalty!

Joi seară, în Olanda - Austria, scor 2-0, a fost dictat un penalty într-o fază aproape identică, la un contact între Alaba și Dumfries. Atunci, oficialii din camera VAR s-au sesizat.

David Alaba vs. Dumfries

Mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.