Euro 2020

Ilie Dumitrescu, mesaj direct pentru Rădoi după Ungaria - Franța: „Nu poate fi un exemplu pentru noi? Uite, domnule, că se poate și așa”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 iunie 2021

Ungaria a remizat cu Franța, 1-1, după un joc foarte bun, care a fost lăudat de Ilie Dumitrescu.

Fostul internațional a analizat partida de la EURO 2020 și a avut un mesaj pentru selecționerul României, Mirel Rădoi, spunându-i că „tricolorii” ar putea încerca să joace precum maghiarii, pe care i-a lăudat pentru organizarea defensivă pe care au avut-o în meciul de la Budapesta.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Rădoi după Ungaria – Franța: „Oare nu poate fi un exemplu pentru noi?”

„Ca să reușești să nu pierzi în fața Franței, trebuie să fii foarte bine organizat. Aici e secretul, să existe un echilibru în joc.

M-a mai impresionat că, în fața unui adversar redutabil care a atacat cu toate liniile, Ungaria a scos un rezultat fantastic. Oare e un exemplu și pentru noi? Este un exemplu și pentru naționala noastră?

Uite, domnule, că nu trebuie să joci un fotbal ofensiv ca să scoți un rezultat bun. Adică, poți juca ofensiv când ești în posesie, dar trebuie să pregătești și faza defensivă”a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

527 de minutefără gol primit a avut Franța până la golul lui Fiola, . Campioana mondială nu mai primise gol de 6 meciuri!

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Elveția - Turcia

>

Citește mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.